IT aan de basis van uw bedrijfscontinuïteit

IT aan de basis van uw bedrijfscontinuïteit
IT wordt voor bedrijven steeds belangrijker, of zelfs onmisbaar. IT vormt binnen veel bedrijven zelfs het hart van de organisatie, met raakvlakken met al uw bedrijfsprocessen. Een veilige, betrouwbare IT-omgeving is dan ook van groot belang voor uw bedrijfscontinuïteit.

De gevolgen van een eventueel incident kunnen grote impact hebben op uw bedrijfscontinuïteit. Het niet meer kunnen werken kan hoge kosten met zich meebrengen. Zowel direct als indirect. Een veilige, betrouwbare IT-omgeving is van groot belang voor uw bedrijfscontinuïteit.


Security

Een veilige IT-omgeving is deels mensenwerk. Beveiligingsbewustzijn op de werkvloer is en blijft essentieel. Voor het andere deel ligt de oplossing in technische maatregelen. Hoe maakt u uw bedrijfsvoering veiliger en welke technische maatregelen zijn beschikbaar?

Maar IT-security behoort waarschijnlijk niet tot de kernactiviteiten van uw organisatie. Voor VTM is het dat wel! Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek, waarin we samen kijken waar wij u kunnen helpen op dit vlak. Of bekijk ons kennisdossier hierover voor meer informatie.

Dossier IT-security

 

Benieuwd naar de expertise van VTM?

Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

Vul hiernaast het formulier in of neem contact op met onze Business Servicedesk;  0174 52 73 20  of  info@vtmgroep.nl

* verplichte velden