Wilt u een aanbod voor Zakelijk Glasvezel op Spaanse Polder?

Zakelijk glasvezel op uw bedrijfslocatie in Spaanse Polder? Met Zakelijk Glasvezel van KPN beschikt u over een supersnelle, stabiele en veilige glasvezelverbinding. Neem contact met ons op zodat wij u kunnen informeren of glasvezel op uw locatie beschikbaar is.

De voordelen van KPN Zakelijk Glasvezel

  • Tot 1 Gbit/s snelheden
  • Hoge betrouwbaarheid en veilig
  • Overal constante hoge kwaliteit
  • Automatisch beschermd met Extra Veilig Internet
  • O.a. geschikt voor voice, data, TV, camerabeelden, alarm en pin
  • Tijdelijk eenmalige kosten van € 419,- euro gratis*

Ik wil graag meer informatie

Vul het contactformulier hieronder in zodat wij u kunnen informeren over de beschikbaarheid op uw locatie.

U kunt ook contact met ons opnemen via e-mail of per telefoon.

* verplichte velden

KPN Zakelijk Glasvezel Internet

Zakelijk Glasvezel van KPN is razendsnel, betrouwbaar en veilig internet. Waarmee je altijd op volle snelheid onderneemt. We trekken een lijn naar ieder pand: zo kun je altijd door. Hoe groot je databehoefte ook wordt, met glasvezel ben je er klaar voor. Nu en in de toekomst. Of je nu in videovergaderingen zit of supersnel wilt up- en downloaden, met Zakelijk Glasvezel van KPN weet je zeker dat je internet doet wat jij wilt.

Benieuwd naar de mogelijkheden van KPN Zakelijk Glasvezel voor uw organisatie? Voor vragen, stuur ons een mail via de contactknop hieronder! Wij informeren u graag vrijblijvend.

Ontvang een voorstel

VTM: Alle ICT onder één dak, bij één betrouwbare leverancier

VTM is leverancier van hoogwaardige IT, Telecom, Cybersecurity, Internet of Things en Business Optimalisatie oplossingen voor de zakelijke markt.

Al ruim 30 jaar zijn wij met 70+ professionals de betrouwbare partner voor meer dan 1100 gewaardeerde klanten. Conform de hoogste normen van veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid, plus 24/7 full service ondersteuning.  Zodoende zijn wij in staat om zowel MKB als grootzakelijke klanten maatwerk oplossingen te bieden voor hun complete Telecom- en ICT-omgeving. Alles onder één dak, bij een betrouwbare leverancier.

Meer over VTM

glasvezel pagina team