Werkplekbeheer ICT


Werkplekbeheerder of Managed Services?

Voor de meeste bedrijven fungeert het digitale netwerk als de ruggengraat van het bedrijf. Zonder dit kunnen klanten niet worden bediend, neemt de efficiëntie van medewerkers af en ziet jouw bedrijf er onprofessioneel uit. Er wordt geschat dat bedrijfsactiviteiten elk jaar ongeveer 1 procent minder inkomsten genereren door downtime van het netwerk. Dus aan wie moet je jouw netwerk toevertrouwen? Graag geven wij tips en informatie over hoe je werkplekbeheer ICT kunt inrichten.

Werkplekbeheer ICTWerkplekbeheerder ICT

Bedrijven kunnen een werkplekbeheerder ICT inhuren die als medewerker van het bedrijf voortdurend aanwezig is op kantoor. Dit om technische ondersteuning te bieden aan degenen die het nodig hebben en om de netwerkvisie van het bedrijf samen te stellen. Uiteraard is dit een groot pluspunt voor sommige bedrijven en in veel gevallen ook de belangrijke reden om een netwerkbeheerder in te huren.

Hoewel een netwerkbeheerder zijn technologie tegenwoordig kent, is de realiteit dat technologische veranderingen zo snel zijn dat het bijna onmogelijk is dat een enkele persoon deze bijhoudt. Weet deze persoon het laatste nieuws over het nieuwe serverbesturingssysteem van Microsoft? Zullen zij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van virtualisatie kennen? Kiezen ze de juiste cloudprovider?

Werkplekbeheer ICTBedrijfsprocessen bepalen optimaal ICT werkplekbeheer

Een Managed Service Provider doet het werk van de systeembeheerder plus nog veel meer. Met andere woorden: het perfecte ICT werkplekbeheer. Het is ook in het belang van een Managed Service Provider dat jouw netwerk met maximale efficiëntie werkt, zodat zij een proactieve benadering van jouw systemen hebben.

Bovendien zal een Managed Service Provider op de hoogte zijn van de nieuwste technologie. Is het tijd voor jouw bedrijf om naar Windows 10 te gaan? De serviceprovider kreeg bij andere bedrijven dezelfde vraag gesteld, dus zij kunnen aanbevelingen doen vanuit kennis en ervaring.


Werkplekbeheer is een breed begrip. Het omvat onderwerpen als fysieke beveiliging, hardware, software, medewerkers, etcetera. Wil je meer weten over werkplekbeheer van VTM voor jouw organisatie, wij gaan graag met jou in gesprek!

Neem contact met ons op


Bezoekers van deze pagina bekeken ook:

VTM whitepaper Modern WorkplaceOveral en altijd optimaal samenwerken

Altijd en overal samenwerken met collega’s, partners en klanten. Veilig en betrouwbaar. Dát is de VTM Modern Workplace.

Wil je alles weten over de mogelijkheden van deze moderne werkplekoplossing voor medewerkers binnen jouw organisatie?

Download ons whitepaper!

 

VTM, professionals in

icon ICT

IT

Moderne IT oplossingen waarmee uw organisatie klaar is voor de toekomst.

icon Telecom

TELECOM

First class telefonie, internet en ip-vpn oplossingen.

icon IoT

IoT

Ultra moderne, betrouwbare én veilige Internet of Things oplossingen.

icon Cybersecurity

CYBERSECURITY

24/7 Security operations, security platform en multi-layer defense.

0+

Geweldige klanten

0

NPS klanttevredenheid

0

Dedicated professionals

8.7

Onze 1100+ klanten
waarderen ons met
gemiddeld een:

Lees alle reviews


VTM - professionals in ICT, Telecom, Cybersecurity en Internet of Things