Werkplekbeheer

Transformeer iedere locatie tot werkplek

De manier waarop we werken verandert sneller dan ooit. We willen altijd en overal ons werk kunnen doen en stellen hoge eisen aan de beschikbare middelen. Steeds meer organisaties verruilen de traditionele werkplekken voor een toekomstvaste digitale werkomgeving. In deze digitale werkomgeving komt alles samen: van data en applicaties tot slim samenwerken.

Werkplek in de Cloud

Data in de CloudOp kantoor, onderweg, thuis, in een andere vestiging of bij uw klant, de ‘werkplek’ is op steeds meer locaties beschikbaar. Met werkplekbeheer in de cloud transformeert u iedere locatie om tot werkplek. Uw werkomgeving is altijd en overal beschikbaar.

Een werkomgeving waarin uw medewerkers optimaal kunnen (samen)werken, altijd en overal toegang hebben tot e-mail en bestanden en automatisch beschikken over de nieuwste applicaties. Uw medewerkers voelen zich vrijer, kunnen sneller beslissingen nemen en kunnen de klant beter bedienen. Tegelijk geldt, hoe mobieler uw medewerkers, hoe hoger de eisen aan de ICT-voorzieningen. Een werkplekomgeving in de cloud is flexibel, veilig en betrouwbaar.

KPN Werkplek

Met Werkplek van KPN kunnen u en uw medewerkers werken waar en wanneer zij dat willen. Via elk device en voor een vast bedrag per maand. Met KPN Werkplek beschikt u over een complete ICT-dienst inclusief internetveiligheid, back-up van bestanden, een professioneel Office-pakket en hulp op afstand.
Meer informatie over KPN Werkplek


KPN ICT Werkplekbeheer MKB

 


Meer informatie over Werkplekbeheer? Wij vertellen u er graag meer over.

Neem contact op via uw accountmanager, of vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op

© copyright 1988-2018 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Info
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg