DIEV Security & Awareness Training

De HUMAN FIREWALL

Met de online training DIEV™ (Data Informatie Eindgebruikers Veiligheidstraining) creëer je een extra beveiliginglaag. Wij noemen dat de HUMAN FIREWALL. In de online DIEV™ training leren medewerkers de acties van cybercriminelen te herkennen, zoals phising, hacking en ransomeware e-mails om zo awareness te vergroten en de kans op datalekken te verkleinen.

Gedurende één jaar worden medewerkers continu getraind en geïnformeerd. Naast de basistraining wordt iedereen alert gehouden door wekelijkse korte en krachtige 'Tips an Tricks'; de zogenaamde 'DIEV™ Drops'. Zo kunnen medewerkers binnen kantoortijd of privétijd 24 uur per dag, 7 dagen per week, trainingen volgen op het moment dat het goed uitkomt.

Aan de online training is een praktijkgericht examen gekoppeld.


Security awarenss

Door op tijd een aanval te herkennen wordt verdere schade voorkomen. Dit creëert én activeert awareness voor IT veiligheid. Zo houd je jouw hele organisatie digi-bewust, tevens een belangrijke voorwaarde om aan de AVG (Algemene Verordening Gegevens) te voldoen.


Online Leer Management Systeem (LMS)

Deze training is te volgen via het Online Leer Management Systeem (LMS) van VTM. Deze online leeromgeving is te bereiken via training.vtmgroep.nl. Deze URL verwijst u door naar een beveiligd, online platform.

 

VTM - professionals in ICT, Telecom, Cybersecurity, Internet of Things (IoT) en ERP business optimalisatie