Mobile Device Management (MDM)

Medewerkers werken steeds mobieler en gebruiken steeds meer verschillende devices. Van het bedrijf, of die van henzelf. Dit maakt beheer steeds lastiger; ieder device apart beheren is niet te doen. MDM maakt het mogelijk om alle devices tegelijk te beheren.


Wat is Mobile Device Management (MDM)?

MDM is een oplossing die integraal beheer van mobiele devices mogelijk maakt. Via een digitale interface hebben beheerders grip op alle mobiele devices binnen een organisatie. Zo kunnen alle devices in één keer worden voorzien van zakelijke apps, software-updates en beveiligingsinstellingen.


Cisco Meraki - Mobile Device Management Platform

Het Mobile Device Management Platform van Cisco Meraki is een veilige en gebruiksvriendelijke beheeroplossing voor uw mobiele apparaten. Middels dit platform kunt u de mobiele apparaten in uw organisatie centraal beheren, instellen en beveiligen, en wordt de content en applicatie distributie vereenvoudigd.

Met Cisco Meraki kunt u:

  • Beheertaken uitvoeren, zoals toestellen installeren, configureren, herinstalleren, toestel-, mail-, APN-, VPN-, en WiFi-settings beheren, back-up & (re)storage en volledige of gedeeltelijke remote wipes;
  • Uw eigen content- en app-store inrichten;
  • Uniform beheer van alle mobiele apparaten en het hele netwerk vanaf een gecentraliseerd dashboard;
  • End-to-end beveiliging inregelen van toestellen, applicaties, bedrijfsinformatie, documenten, e-mail, netwerk etc.;
  • Gestolen of verloren devices op afstand blokkeren of wissen;
  • Toestelinventarisatie en –administratie (hardware, software en apps);
  • Rapportages, monitoring en realtime alerts instellen, bijvoorbeeld als een limiet overschreden dreigt te worden.


AVG

Cisco Meraki zorgt er voor dat u voorbereid bent op de AVG. Regels rondom dataverwerking worden in deze nieuwe data- en privacywetgeving een stuk strenger. Zo moet u kunnen aantonen dat u de juiste maatregelen getroffen heeft om het risico op datalekken te minimaliseren. Dat kan met de uitgebreide beheer- en beveiligingsfunctionaliteiten van Cisco Meraki Mobile Device Management.

Ondersteuning

VTM kan u ondersteunen bij de implementatie, uitrol en training van de Mobile Device Management oplossing. Dit kan op projectbasis, maar ook als structurele ondersteuning. Neem hiervoor contact op met uw accountmanager.

Login Mobile Device Management (MDM)

Maakt u reeds gebruik van de Meraki Mobile Device Management service? Dan kunt u via onderstaande link naar de login-pagina van uw MDM service.

» Login op het Cisco Meraki Mobile Device Management Platform

Benieuwd naar de MDM oplossingen van VTM?

Vul onderstaande contactformulier in en onze Telecom-specialisten nemen contact met je op. 

* verplichte velden