Mobile Device Management (MDM)

Medewerkers werken steeds mobieler en gebruiken steeds meer verschillende devices. Van het bedrijf, of die van henzelf. Dit maakt beheer steeds lastiger; ieder device apart beheren is niet te doen. MDM maakt het mogelijk om alle devices tegelijk te beheren.


Wat is Mobile Device Management (MDM)?

MDM is een oplossing die integraal beheer van mobiele devices mogelijk maakt. Via een digitale interface hebben beheerders grip op alle mobiele devices binnen een organisatie. Zo kunnen alle devices in één keer worden voorzien van zakelijke apps, software-updates en beveiligingsinstellingen.

MobiDM - Mobile Device Management Platform

Het Mobile Device Management Platform van VTM, MobiDM, is een veilige en gebruiksvriendelijke beheeroplossing voor uw mobiele apparaten. Middels dit platform kunt u de mobiele apparaten in uw organisatie beheren, instellen en beveiligen, en wordt de content en applicatie distributie vereenvoudigd.

Met MobiDM kunt u:

  • Beheertaken uitvoeren, zoals toestellen installeren, configureren, herinstalleren, toestel-, mail-, APN-, VPN-, en WiFi-settings beheren, back-up & (re)storage en volledige of gedeeltelijke remote wipes;
  • Uw eigen content- en app-store inrichten;
  • End-to-end beveiliging inregelen van toestellen, applicaties, bedrijfsinformatie, documenten, e-mail, netwerk etc.;
  • Secure content lockers installeren (digitale kluizen);
  • Gestolen of verloren devices op afstand blokkeren of wissen;
  • Toestelinventarisatie en –administratie (hardware, software en apps);
  • Rapportages, monitoring en realtime alerts instellen, bijvoorbeeld als een limiet overschreden dreigt te worden.

AVG

MobiDM zorgt er voor dat u voorbereid bent op de AVG. Regels rondom dataverwerking worden in deze nieuwe data- en privacywetgeving een stuk strenger. Zo moet u kunnen aantonen dat u de juiste maatregelen getroffen heeft om het risico op datalekken te minimaliseren. Dat kan met de uitgebreide beheer- en beveiligingsfunctionaliteiten van MobiDM.

Ondersteuning

VTM kan u ondersteunen bij de implementatie, uitrol en training van de Mobile Device Management oplossing. Dit kan op projectbasis, maar ook als structurele ondersteuning. Neem hiervoor contact op met uw accountmanager.

Via onderstaande link krijgt u meer informatie over VTM Mobile Device Management, toegang tot handleidingen en praktische informatie welke u helpen bij de implementatie en het gebruik van de Mobile Device Management service.

» Meer informatie over het Mobile Device Management Platform van VTM

Login Mobile Device Management (MDM)

Maakt u gebruik van de Mobile Device Management service? Dan kunt u via onderstaande link naar de login-pagina van de MDM service.

» Login op het Mobile Device Management Platform van VTM

Benieuwd naar de MDM oplossingen van VTM?

Neem contact met ons op, onze specialisten bespreken graag met u de mogelijkheden betreffende uw eigen netwerk.

Vul hiernaast het formulier in of neem contact op met onze Business Servicedesk;  0174 52 73 20  of  info@vtmgroep.nl