KPN Zakelijk Mobiel

Zakelijk mobiel bellen en internetten met een abonnement dat volledig is afgestemd op uw wensen en behoeften. Bekijk hier de mogelijkheden van KPN Zakelijk Mobiel.

Met Zakelijk Mobiel kunnen u en uw medewerkers zorgeloos mobiel bellen en internetten dankzij ons betrouwbare mobiele netwerk. Zo bent u altijd en overal bereikbaar voor klanten, partners en elkaar.

 • Kies uw Zakelijk Mobiel abonnement

  Kies eenvoudig en snel voor een abonnement met toestel dat volledig bij uw bedrijfsbehoeftes past. Bij Zakelijk Mobiel van KPN hebt u altijd een ruime keuze uit de nieuwste toestellen.

 • Sim Only

  Bent u al in het bezit van een toestel en wilt u alleen een mobiel abonnement afsluiten? Ontdek dan onze voordelige Sim Only abonnement en maak direct gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN met razendsnel 4G internet.

 • Roaming

  Ook in het buitenland maakt u gebruik van razendsnel mobiel internet. KPN klanten genieten van 4G in het buitenland via de netwerken van buitenlandse providers. Wilt u voordelig internetten en bellen in het buitenland? Kies dan 1 van onze buitenlandbundels.

 • Extra opties

  Haal meer uit uw abonnement met ons ruime aanbod aan extra diensten bij uw zakelijke abonnement. Neem contact op voor een advies op maat en ontdek welke extra opties u bij uw abonnement kunt bestellen voor optimaal gebruik van uw toestel.

Meer weten over KPN Zakelijk Mobiel?

Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen u graag!

Vul hiernaast het formulier in of neem contact op met onze Business Servicedesk;  0174 52 73 20  of  info@vtmgroep.nl

* verplichte velden