Senior IT Engineer


In de functie van Senior IT Engineer binnen VTM ben jij verantwoordelijk voor het succesvol beschikbaar maken en onderhouden van kantoorautomatiseringsomgevingen van onze klanten. Zowel on-premise als cloud gebaseerd. Voor deze rol zoeken we een senior met brede IT kennis.

Jij kunt op diverse niveaus schakelen en je bent communicatief vaardig. Dit omdat je in deze functie met collega’s, interne klanten en externe leveranciers te maken hebt. Daarnaast zul jij vaak jouw kennis overdagen op gebruikers.

Je bent iemand die zich comfortabel voelt bij implementaties van zowel managed workplace oplossingen, als complexe Microsoft 365 omgevingen, inclusief Onedrive en Sharepoint. Daarnaast is algemene kennis van andere IT aspecten zoals networking, DNS en certificaten een belangrijke pre.

Een groot deel van onze omgevingen maakt gebruik van Microsoft Azure technologie. Als senior neem je een voorbeeldfunctie in, en ben je in staat om jouw directe collega’s te coachen en mee te helpen de processen van VTM efficiënter te maken.

Jouw werkzaamheden vinden plaats op het kantoor van VTM of op locatie bij onze klanten.

Heb jij minimaal 7 jaar werkervaring in een soortgelijke functie/ werkgebied, ben je een teamspeler, maar ook graag zelfstandig bezig en ben je op zoek naar nieuwe, complexe uitdagingen? Dan zou dit wel eens jouw nieuwe professionele uitdaging kunnen zijn!


Wat ga je doen?

Als Senior IT Engineer heb je in ieder geval 7 jaar relevante werkervaring met en kennis van:

 • Complexe Office 365 ontwerpen, implementaties en migraties;
 • Werken in en deployen in VMware omgevingen;
 • Begeleiden van externe klanten bij implementaties en migraties;
 • Microsoft SQL Server en Reporting Services;
 • Windows Server 2012R2, 2016 en 2019 en (VMware) hardware virtualisatie;
 • Ontwerpen, implementeren en troubleshooten van technische en functionele designs;
 • Kennis en ervaring met monitoring en automation tools is een pré.


Wij bieden

 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, het uitwerken van creatieve ideeën en het behalen van (Microsoft) certificeringen;
 • Een informele sfeer met gemotiveerde en fijne collega's;
 • Goede arbeidsvoorwaarden;
 • Een jonge, platte en gezonde organisatie;
 • 60 collega’s onder te verdelen in teams als Networking, IT, VoIP, SOC en ERP.
 • Een prachtig kantoor in Maasdijk.

Talen

Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal zijn een must.

Werkervaring

Je hebt minimaal 7 jaar ervaring in een vergelijkbare rol.


Reageren

Spreekt dit alles jou aan? En ben je enthousiast geworden van deze vacature? Stuur ons dan jouw sollicitatiebrief en CV. De sluitingsdatum is 31 maart 2021. Wanneer we jouw bericht goed hebben ontvangen, sturen we jou meer informatie over de sollicitatieprocedure.

Wil je solliciteren? Stuur dan jouw CV en motivatie naar: recruitment@vtmgroep.nl


Reageren


Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande vacature wordt niet op prijs gesteld. Voor deze vacature werven wij gelijktijdig in- en extern. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Houd er rekening mee dat de vacaturetekst na de sluitingsdatum nog enige tijd beschikbaar blijft op de website als naslagwerk voor sollicitanten.

Over VTM

VTM is een naam die ergens voor staat. Wij zijn toonaangevend leverancier van ICT en Telecom oplossingen in Nederland. Met onze hoogwaardige, kwalitatieve oplossingen stellen wij onze klanten in staat het meeste uit de techniek van vandaag te halen.

De dynamiek van de markt dwingt ons iedere dag beter te worden. Dat geldt ook voor jou. Met altijd de klant als centraal uitgangspunt! Daarvoor hebben we mensen nodig die dat gewoon doen: hun vakkennis vertalen naar concrete oplossingen waar de klant blij mee is.

De eerste werkdagen hier vergeet je niet snel. Al is het alleen maar om de betrokkenheid die je ervaart en de enorme expertise binnen en tussen de verschillende disciplines.

Bekijk in 2 minuten wat werken bij VTM inhoudt

VTM - professionals in ICT, Telecom, Cybersecurity, Internet of Things (IoT) en ERP business optimalisatie