Online werkplek Office 365

De voordelen van een Office 365 online werkplek

Office 365 is een van de meest technologisch geavanceerde en geavanceerde kantoorgereedschappen die momenteel beschikbaar zijn. Hoewel de online werkplek Office 365 de manier waarop jouw bedrijf opereert drastisch kan verbeteren, kan het een belastend en uitdagend proces zijn om de software volledig te integreren in de dagelijkse workflow van jouw bedrijf. Omdat Office 365 een uitgebreid platform voor kantoorproductiviteit is en er voortdurend nieuwe functies en mogelijkheden worden toegevoegd, moet elk van jouw medewerkers toegang hebben tot de initiële en doorlopende training op Office 365 om goed geïnformeerd te zijn over de software en de mogelijkheden ervan.

Wat is Office 365?

Office 365 is een samengestelde werkplek met apps en diensten, gemaakt voor het nastreven van jouw passie en jouw bedrijf te laten groeien. Met de werkplek online Office 365 ontvang heel wat apps die maandelijks bijgewerkt worden. Telkens omvatten ze nieuwe functies en security updates. Gebruik cloud-e-mail om klanten en collega's te bereiken waar je je ook mag bevinden om je werk uit te voeren. Office 365 biedt je de mogelijkheid om in teams te werken, te chateen en vergaderingen te houden. In OneDrive kun je bestanden opslaan met 1 TB aan online opslag, zodat je toegang hebt op verschillende apparaten en onderweg. Beheer je bedrijf met de Business Apps, waarmee je klantenplanning, facturering, verwijzingen en meer kunt beheren, allemaal vanaf één plek.

Haal het beste uit je online werkplek

Als je besluit om Office 365 te gaan gebruiken, kun je verschillende stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat je het beste uit Office 365 haalt. Maar het accepteren van Office 365 door je werknemers moet jouw primaire zorg zijn. Om hierin succes te garanderen, wil je uiteraard het overstappen naar Office 365 tijdig communiceren met je werknemers. Deze communicatie kan het succes van Office 365 tot stand brengen of verbreken. Als je de software met minimale kennisgeving zou uitrollen, zouden werknemers gefrustreerd en van streek kunnen raken door de snelle verandering. Laat je werknemers op allerlei manieren weten dat Office 365 op kantoor eraan komt, met bijvoorbeeld flyers, mondelinge aankondigingen, vergaderingen en via e-mail. Het duidelijk communiceren wanneer de overgang naar Office 365 zal plaatsvinden, zal het moreel van de werknemers helpen vergroten en jouw werknemers ontvankelijker maken voor het leren gebruiken van de nieuwe software bij hun dagelijkse taken.

icon ICT

ICT

Moderne ICT oplossingen waarmee uw organisatie klaar is voor de toekomst.

icon Telecom

TELECOM

First class telefonie, internet en ip-vpn oplossingen.

icon IoT

IoT

Ultra moderne, betrouwbare én veilige Internet of Things oplossingen.

icon Cybersecurity

CYBERSECURITY

24/7 Security operations, security platform en multi-layer defense.

0+

Geweldige klanten

0

CES klanttevredenheid

0

NPS klanttevredenheid

0

Dedicated professionals

8.5

Onze 1200+ klanten
waarderen ons met
gemiddeld een:

Lees alle reviews