Werken hoe, waar en wanneer je wilt


Overal samenwerken met online werkplekken

Bent u op zoek naar een goede oplossing, waarmee het mogelijk is dat uw medewerkers overal ter wereld met elkaar samen kunnen werken? Waarbij deze medewerkers niet eens op dezelfde locatie hoeven te zijn? En waarmee mensen voor u kunnen werken terwijl ze zich helemaal niet bij uw bedrijf bevinden?

Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u bij de VTM Groep te bieden hebben. We maken voor u en uw mensen een online werkplek die van alle benodigde software is voorzien en waarmee u overal ter wereld toegang heeft tot de bestanden die u nodig heeft.

VTM Modern Workplace Microsoft 365Werken op online werkplekken

De mogelijkheden van het online werken zijn eindeloos. We hebben veel ervaring met het opzetten van online werkplekken en gaan hier ook graag voor u mee aan de slag. We raden u dan ook aan om eens te komen kijken op onze website om hier te zien wat er bij ons allemaal mogelijk is.

We bouwen voor u een werkplek online die helemaal is ingericht zoals u dat wilt. Deze werkplekken zijn gebaseerd op Microsoft 365, een online omgeving waarbinnen u gebruik kunt maken van zowel Windows 11 als een compleet Office pakket. Daarbij heeft u dan toegang tot de bestanden die voor uw bedrijf belangrijk zijn.

Een werkplek online gebruiken

We hebben online werkplekken voor u klaarstaan waar u zo mee aan de slag kunt gaan. Veilige plekken die zo worden ingericht zoals u dat wil. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website om hier de mogelijkheden te bekijken die wij u te bieden hebben. Bekijk onze informatie op onze website of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie, wij gaan graag met u in gesprek!


Neem contact met ons op


Bezoekers van deze pagina bekeken ook:

 

Whitepaper Modern Workplace

De Modern Workplace gebaseerd op Microsoft 365 is de meest geavanceerde werkplekoplossing die momenteel voor handen is. Medewerkers hebben de vrijheid om te werken hoe en waar ze dat willen.

Bekijk whitepaper Modern Workplace

VTM, professionals in

icon ICT

IT

Moderne IT oplossingen waarmee uw organisatie klaar is voor de toekomst.

icon Telecom

TELECOM

First class telefonie, internet en ip-vpn oplossingen.

icon IoT

IoT

Ultra moderne, betrouwbare én veilige Internet of Things oplossingen.

icon Cybersecurity

CYBERSECURITY

24/7 Security operations, security platform en multi-layer defense.

Icon ERP 1

ERP

Automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen.

0+

Geweldige klanten

0

NPS klanttevredenheid

0

Dedicated professionals

8.7

Onze 1100+ klanten
waarderen ons met
gemiddeld een:

Lees alle reviews


VTM - professionals in ICT, Telecom, Cybersecurity en Internet of Things