Online vergaderen met teams


Online vergaderen met Teams wordt steeds meer de standaard

De huidige trend van het thuiswerken zal naar verwachting doorzetten. Steeds meer bedrijven stappen over naar het volledig of gedeeltelijk thuiswerken voor de medewerkers. Het kantoor wordt zo enkel nog een ontmoetingsruimte. Met de huidige mogelijkheden met betrekking tot het werken in de cloud, zijn vele werkzaamheden gemakkelijk online vanuit huis te doen. Dit geldt zelfs voor werkzaamheden waarvoor meerdere mensen nodig zijn. Denk aan een vergadering. Medewerkers hoeven niet alleen meer voor een vergadering naar kantoor te rijden. Zij kunnen online vergaderen met Teams. Teams is een Office applicatie van Microsoft en stelt medewerkers nog beter in staat om op afstand met elkaar te communiceren en zelfs te vergaderen.

VTM Modern Workplace Microsoft 365Wat zijn de voordelen van Microsoft Teams en vergaderen online?

Thuiswerken wordt steeds gemakkelijker en er is steeds meer mogelijk. Dit alles dankzij de laatste technieken. Hierdoor is het niet meer noodzakelijk om perse op kantoor aanwezig te zijn om een vergadering bij te wonen. Met Microsoft Teams is vergaderen online realiteit geworden en dit op een hoogwaarde wijze. Tijdens het online vergaderen wordt het scherm netjes ingedeeld in vakken met alle medewerkers. Iedereen ziet elkaar en zowel video als audio zijn in hoge HD kwaliteit. Online vergaderen met Teams is in de meeste gevallen veel effectiever efficiënter. Online wordt er vaak direct naar het onderwerp gegaan en niet eerst gesproken over allerlei randzaken.

Laat VTM Teams voor je inrichten voor een teamvergadering online

Microsoft Teams bevat meer functies dan alleen een teamvergadering online te houden. Hoewel Teams vaak wordt gezien als ´vergaderapplicatie´, kunnen wij van VTM Teams nog beter voor jouw organisatie inrichten. Teams leent zich bijvoorbeeld uitstekend om bestanden te delen en te bewerken, ook onderweg. Dit maakt je werkzaamheden veel efficiënter, wanneer je altijd en overal bij je bestanden kunt komen. Ook kun je kanalen instellen, privé chatten en gesprekken opslaan. Maak gebruik van alle mogelijkheden, zodat thuiswerken nog gemakkelijker wordt.


Bezoekers van deze pagina bekeken ook:

 

Whitepaper Modern Workplace

De Modern Workplace gebaseerd op Microsoft 365 is de meest geavanceerde werkplekoplossing die momenteel voor handen is. Medewerkers hebben de vrijheid om te werken hoe en waar ze dat willen.

Bekijk whitepaper Modern Workplace

VTM, professionals in

icon ICT

IT

Moderne IT oplossingen waarmee uw organisatie klaar is voor de toekomst.

icon Telecom

TELECOM

First class telefonie, internet en ip-vpn oplossingen.

icon IoT

IoT

Ultra moderne, betrouwbare én veilige Internet of Things oplossingen.

icon Cybersecurity

CYBERSECURITY

24/7 Security operations, security platform en multi-layer defense.

Icon ERP 1

ERP

Automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen.

0+

Geweldige klanten

0

NPS klanttevredenheid

0

Dedicated professionals

8.7

Onze 1100+ klanten
waarderen ons met
gemiddeld een:

Lees alle reviews


VTM - professionals in ICT, Telecom, Cybersecurity en Internet of Things