De perfecte match van tools en devices


Een moderne werkplek met Microsoft software

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een specialist op het gebied van het aanbieden van moderne werkplekken? Een moderne werkplek voorzien van Microsoft software, waar u of uw mensen direct mee aan de slag kunnen? Neem dan zeker eens contact op met de VTM Groep. Wij hebben de middelen in huis om voor u een perfecte moderne werkplek met Microsoft ondersteuning op te zetten. Een plek om overal, waar u maar wilt, te werken. De tijd dat mensen vastgeroest zaten aan hun werkplek is allang verleden tijd.

VTM Modern Workplace Microsoft 365Moderne werkplekken voorzien van Microsoft software

We raden u aan om onze website te bekijken en zo meer te weten te komen over wat wij voor u kunnen betekenen. Wij staan klaar om The Modern Workplace ook voor uw bedrijf tot realiteit te maken.

Wij hebben tools in huis waarmee mensen binnen uw bedrijf altijd en efficiënt samen kunnen werken, waar ze zich ook bevinden. Het is hierbij helemaal niet nodig dat alle mensen die binnen een groep met elkaar samenwerken ook daadwerkelijk in dezelfde ruimte zijn. Hierdoor zijn medewerkers productiever en kunnen ze zich altijd en overal, wanneer ze maar willen, inzetten voor uw organisatie.

Meer weten over een moderne werkplek met Microsoft software?

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden die u heeft bij de VTM Groep, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze moderne werkplekken zijn gebaseerd op Microsoft 365. Dit is een online omgeving waarmee het mogelijk is om overal waar u maar wilt gebruik te maken van het Microsoft Office pakket. Hierbinnen kan een omgeving worden gecreëerd waarbinnen mensen kunnen samenwerken en van dezelfde bestanden gebruik kunnen maken. We hebben het dan over Windows 10, Office 365 en goede beveiligings- en beheermogelijkheden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie, wij gaan graag met u in gesprek!


Neem contact met ons op


Bezoekers van deze pagina bekeken ook:

 

Whitepaper Modern Workplace

De Modern Workplace gebaseerd op Microsoft 365 is de meest geavanceerde werkplekoplossing die momenteel voor handen is. Medewerkers hebben de vrijheid om te werken hoe en waar ze dat willen.

Bekijk whitepaper Modern Workplace

VTM, professionals in

icon ICT

IT

Moderne IT oplossingen waarmee uw organisatie klaar is voor de toekomst.

icon Telecom

TELECOM

First class telefonie, internet en ip-vpn oplossingen.

icon IoT

IoT

Ultra moderne, betrouwbare én veilige Internet of Things oplossingen.

icon Cybersecurity

CYBERSECURITY

24/7 Security operations, security platform en multi-layer defense.

Icon ERP 1

ERP

Automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen.

0+

Geweldige klanten

0

NPS klanttevredenheid

0

Dedicated professionals

8.7

Onze 1100+ klanten
waarderen ons met
gemiddeld een:

Lees alle reviews


VTM - professionals in ICT, Telecom, Cybersecurity en Internet of Things