Moderne werkplek


Zorg voor een moderne werkplek voor je medewerkers

Als het over een moderne werkplek voor jouw medewerkers gaat, dan hoeft dit tegenwoordig niet alleen maar de fysieke werkplek in te houden. Uiteraard moet je hier ook aandacht aan besteden, maar een medewerker hoeft tegenwoordig niet meer over een fysieke werkplek op kantoor te beschikken. Thuiswerken begint steeds meer gemeengoed te worden. Een moderne werkplek is vooral ook een digitale of virtuele werkplek. De plek waar je de werkzaamheden uitvoert is niet zo belangrijk meer. Met een goede inrichting van de digitale werkplek, kunnen medewerkers zowel thuis als op het werk hun data en applicaties bereiken.

VTM Modern Workplace Microsoft 365Een moderne werkplek met Microsoft applicaties inrichten

Betreffende zakelijke applicaties, is Microsoft marktleider. Vrijwel iedere organisatie werkt met één of meerdere onderdelen van Microsoft Office. Ook Microsoft Windows is het meest gebruikte besturingssysteem op pc´s en laptops. Het spreekt dan ook voor zich, dat je een virtuele moderne werkplek met Microsoft applicaties wilt inrichten. Microsoft biedt hier verschillende oplossingen voor, zoals Microsoft Power Automate om apps en services naadloos te laten integreren met jouw bedrijfsprocessen. Dit platform zorgt voor een extra stukje automatisering. Medewerkers die veel analyses moeten maken, zullen erg blij zijn met Microsoft Power BI. Met deze tool kan een medewerker op diverse niveaus gegevens zichtbaar krijgen en analyseren. Uiteraard wil je Microsoft Office 365 zoveel mogelijk laten integreren met je ERP- en/of CRM-applicaties.

VTM richt een moderne werkplek met IT benodigdheden voor je in

Als jij met een werkplek inrichten voor je medewerkers met een stoel en bureau aankomt, dan heb je zeker de hulp van VTM nodig. Niet iedereen weet hoe een digitale moderne werkplek met IT mogelijkheden moet worden aangekleed. Wij weten dit wel, want dit is ons dagelijks werk. Wij zorgen voor een inrichting die gemakkelijk door jou aan te passen is en waarbij jouw medewerkers hun werkplek van iedere locatie kunnen bereiken. Je medewerkers kunnen met dezelfde werkplek ook vanuit huis werken. Hiermee maak je de manier van werken in jouw organisatie toekomstbestendig.

Een werkplek online gebruiken

We hebben online werkplekken voor u klaarstaan waar u zo mee aan de slag kunt gaan. Veilige plekken die zo worden ingericht zoals u dat wil. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website om hier de mogelijkheden te bekijken die wij u te bieden hebben. Bekijk onze informatie op onze website of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie, wij gaan graag met u in gesprek!


Neem contact met ons op

 

Whitepaper Modern Workplace

De Modern Workplace gebaseerd op Microsoft 365 is de meest geavanceerde werkplekoplossing die momenteel voor handen is. Medewerkers hebben de vrijheid om te werken hoe en waar ze dat willen.

Bekijk whitepaper Modern Workplace

VTM, professionals in

icon ICT

IT

Moderne IT oplossingen waarmee uw organisatie klaar is voor de toekomst.

icon Telecom

TELECOM

First class telefonie, internet en ip-vpn oplossingen.

icon IoT

IoT

Ultra moderne, betrouwbare én veilige Internet of Things oplossingen.

icon Cybersecurity

CYBERSECURITY

24/7 Security operations, security platform en multi-layer defense.

Icon ERP 1

ERP

Automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen.

0+

Geweldige klanten

0

NPS klanttevredenheid

0

Dedicated professionals

8.7

Onze 1100+ klanten
waarderen ons met
gemiddeld een:

Lees alle reviews


VTM - professionals in ICT, Telecom, Cybersecurity en Internet of Things