Microsoft teams bellen


Kun je met Microsoft Teams bellen?

Microsoft Teams wordt vooral ingezet om online te vergaderen. In dit geval gebruik je Teams al om te bellen, maar dan om te videobellen. Maar met Microsoft Teams bellen kan veel verder in je organisatie doorgevoerd worden. Juist omdat Teams alleen als vergaderapplicatie wordt gezien en iedereen zelf zijn smartphone wel ter beschikking heeft, wordt de applicatie niet optimaal benut. Maar je kunt het je medewerkers en jouw organisatie nog gemakkelijker maken. Maak optimaal gebruik van de mogelijkheden om in Microsoft Teams te bellen. Medewerkers zijn nog beter met elkaar verbonden en bovendien is dit veel goedkoper dan een volledig beltegoed tot de laatste seconde op te maken.

VTM Modern Workplace Microsoft 365Wat kun je met bellen voor Microsoft Teams?

Bellen met Microsoft Teams wordt ook wel eens cloud telefonie genoemd. Wanneer je thuiswerkt, dan wordt dit vaak mogelijk gemaakt doordat je in de cloud werkt. Je benaderd je applicaties en data via de webbrowser en dit kan overal en altijd. Zo gaat dit ook met bellen voor Microsoft Teams. Medewerkers kunnen hun telefoonnummer koppelen aan Teams. De medewerker bepaalt dan zelf hoe en waarmee er gebeld wordt, zoals de smartphone, de laptop of zelfs de vaste telefoon op het bureau, het maakt niet meer uit. Je kunt bellen met Teams nog verder in je organisatie doorvoeren. Sluit bijvoorbeeld je telefooncentrale aan op Teams en alles is mogelijk, inclusief doorschakelen, keuzemenu´s en een muziekje voor het wachten.

Organiseer met VTM bellen via Microsoft Teams

Wil jij optimaal gebruikmaken van alle functies van Microsoft Teams? Wanneer je zelf onvoldoende kennis in huis hebt over Microsoft Teams, dan zal de hulp van de experts van VTM welkom zijn. Wij kennen Microsoft Teams van binnen en buiten en maken bellen via Microsoft Teams in jouw organisatie mogelijk. Wij stellen alles dusdanig in, dat je direct aan de slag kunt met efficiënt werken met hulp van Microsoft Teams.


Bezoekers van deze pagina bekeken ook:

 

Whitepaper Modern Workplace

De Modern Workplace gebaseerd op Microsoft 365 is de meest geavanceerde werkplekoplossing die momenteel voor handen is. Medewerkers hebben de vrijheid om te werken hoe en waar ze dat willen.

Bekijk whitepaper Modern Workplace

VTM, professionals in

icon ICT

IT

Moderne IT oplossingen waarmee uw organisatie klaar is voor de toekomst.

icon Telecom

TELECOM

First class telefonie, internet en ip-vpn oplossingen.

icon IoT

IoT

Ultra moderne, betrouwbare én veilige Internet of Things oplossingen.

icon Cybersecurity

CYBERSECURITY

24/7 Security operations, security platform en multi-layer defense.

Icon ERP 1

ERP

Automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen.

0+

Geweldige klanten

0

NPS klanttevredenheid

0

Dedicated professionals

8.7

Onze 1100+ klanten
waarderen ons met
gemiddeld een:

Lees alle reviews


VTM - professionals in ICT, Telecom, Cybersecurity en Internet of Things