Dit is Premium Wifi

Overal een goed wifisignaal. Bij de receptie, op de werkvloer, in de kantine, op het buitenterrein. Het maakt ondernemen een stuk productiever en het verblijf voor jouw gasten op kantoor een stuk prettiger.

Verbeter het internet binnen jouw bedrijf met Premium Wifi van KPN. Voor een betere ontvangst, veiligere verbinding en meer inzicht in jouw netwerk.

 • Met Premium Wifi neem je hardware af als een service;
 • Hierdoor voorkom je hoge eenmalige investeringen;
 • Vanaf € 12,- /mnd.

Voordelen Premium Wifi

 • Overal uitstekende wifi

  Snel en stabiel wifisignaal in elke binnen- en/of buitenruimte met Wifi 6 en high-end wifi toegangspunten.

 • Veilige wifi

  Altijd up-to-date en meervoudige bescherming tegen cybercriminaliteit binnen jouw netwerk.

 • Inzicht & controle

  Beheer jouw netwerkverkeer via jouw eigen Cloud-based beheerportaal.

Premium Wifi 3


High-end Wifi toegangspunten

Het Cisco Meraki Wifi toegangspunt is Wifi 6 gecertificeerd. Hierdoor is het Wifi toegangspunt geschikt voor hoge snelheden en veel gebruikers tegelijkertijd. Zowel binnen het bedrijfsnetwerk als online.


Altijd up-to-date

Jouw beheerportaal staat in de cloud en update automatisch zodra er een nieuwe versie beschikbaar is. Alle Wifi toegangspunten krijgen de laatste firmware updates gepushed, zodat ze altijd optimaal functioneren, veilig zijn en zo zijn ook gebruikers optimaal beschermd.

Buitenruimte

Sneller werken in de buitenruimte? Kies voor een Premium Wifi Outdoor abonnement. Zo kun je ook buiten het gebouw profiteren van stabiel en veilige wifi. Door stof- en waterdichte toegangspunten die weer en wind doorstaan.

Online beheerportaal

Per netwerk kan bepaald worden wie toegang krijgt en hoe. Ook kan ingesteld worden wat gebruikers op het netwerk kunnen doen. In het beheerportaal zie je tevens hoeveel gebruikers er op elk moment actief zijn en wat de netwerkbelasting is.

 


VTM - professionals in ICT, Telecom, Cybersecurity, Internet of Things (IoT) en ERP business optimalisatie

Geavanceerde bescherming van jouw wifi-netwerk

 • Cisco Meraki Firewall
  De Meraki firewall analyseert netwerkverkeer tot en met laag 7. Stel zelf in welk verkeer, onder welke voorwaarden, is toegestaan.
 • Draadloos netwerkbescherming
  Met het Wireless Intrusion Prevention System is jouw draadloze netwerk beschermd tegen cybercriminaliteit en heb je extra controle over jouw bedrijfsgegevens.
 • Gastennetwerk
  Met een apart gastennetwerk binnen jouw bedrijfsnetwerk bepaal je zelf waar gasten toegang toe hebben en welke bandbreedte je daarvoor reserveert.

 

Premium Wifi 4

Benieuwd naar Premium Wifi voor jouw organisatie?

Vul onderstaande contactformulier in en wij nemen contact met je op. 

* verplichte velden