“Met een deelscootmobiel vrijheid en mobiliteit creëren

Dingen over onszelf roepen zit niet in echt ons DNA. Wel zijn we enorm trots op de klanten waar we voor mogen werken. We delen daarom graag de verhalen van klanten waar we met veel plezier voor werken. 

Dit keer hebben we gesproken met Tom Ernst, Projectleider mobiliteit bij Rogplus. Hij deelt zijn ervaring met ons en legt uit hoe de deelscootmobiel tot stand is gekomen. Maar eerst ga je kijken naar de video van mevrouw Martijnse om te impact te begrijpen. 

"Ik ben niet meer afhankelijk van een ander" - mevrouw Martijnse

"Omdat ik niet mobiel was, kon ik nergens naartoe en was ik afhankelijk van de rollator. Dit was niet ideaal, omdat ik om de paar minuten moest zitten om bij te komen."

"Sinds het reserveringsmodel van de deelscootmobiel is geïntroduceerd, kan ik weer naar de stad, boodschappen doen en naar vriendinnen. Ik ben niet meer afhankelijk en ik ervaar een gevoel van vrijheid."

prichter en directeur van Avant sanare Domien Theuvenet 3

"In één lancering hebben we een wachtrij van 2 jaar opgelost." - Tom Ernst

"Dankzij ons initiatief kunnen mensen nu mobiliteit ervaren zonder afhankelijk te zijn. Met één reservering krijgen ze toegang tot hoogwaardige scootmobielen via ons gebruiksvriendelijke platform."

"De samenwerking met VTM was heel erg goed! Het was een hele prettige partner om mee samen te werken. Ik ben heel trots op het eindresultaat.”

prichter en directeur van Avant sanare Domien Theuvenet 6

Al met al een mooie oplossing waar al onze disciplines bij elkaar komen. Van IoT tot Business Apps en IT, alles is uit de kast getrokken om het mobiliteitsproblemen onder ouderen te verminderen. 

Benieuwd hoe wij onze disciplines laten samenwerken om jouw doel te bereiken? 

Vul onderstaande formulier in en onze specialisten nemen contact met je op.

* verplichte velden