Beekenkamp over VTM

Dingen over onszelf roepen zit niet in echt ons DNA. Wel zijn we enorm trots op de klanten waar we voor mogen werken. We delen daarom graag de verhalen van klanten waar we met veel plezier voor werken. 

Dit keer spraken we de IT manager van Beekenkamp, Nol Schrijvers. Hij neemt je mee in zijn ervaring met onze persoonlijke (klant)benadering en onze dienstverlening. 

‘’De samenwerking tussen VTM en Beekenkamp is net een goed huwelijk’’

Dingen over onszelf roepen zit niet in echt ons DNA. Wel zijn we enorm trots op de klanten waar we voor mogen werken. We delen daarom graag de verhalen van klanten waar we met veel plezier voor werken. 

Dit keer spraken we de ICT manager van Beekenkamp, Nol Schrijvers. Hij neemt je mee in zijn ervaring met onze persoonlijke (klant)benadering en onze dienstverlening. 

Hoe is de samenwerking tot stand gekomen?

Nol Schrijvers, legt uit hoe dit is ontstaan: ‘’Ik ben in contact geraakt met een van jullie accountmanagers. Na een fijn gesprek en een offerte die uitstekend aansloot op wat Beekenkamp zocht, was de keuze gemaakt om over te stappen naar VTM. 

Voor Beekenkamp betekent de samenwerking met VTM dat ze zich echt als klant voelen. Nol Schrijvers vertelt ‘’het klantgevoel is voor ons heel belangrijk en we vinden het prettig dat VTM naast het leveren van een goed product en service zich ook kwetsbaar kan opstellen’’.

"Het vertrouwen is misschien nog wel het belangrijkste"

Beekenkamp waardeert de informele benadering en het gevoel van gezien en gehoord worden. Nol vertelt: ‘’Doordat VTM zich richt op de klantrelatie, biedt de samenwerking voor Beekenkamp ruimte voor innovatie en verbetering, wat essentieel is voor ons bedrijf".

‘’Tijdens onze samenwerking met VTM zijn er natuurlijk ook momenten geweest waarbij niet alles vlekkeloos verliep. Op dat moment stond de accountmanager voor ons klaar en handelde hij als een ambassadeur van Beekenkamp".

prichter en directeur van Avant sanare Domien Theuvenet 1

"Vooral het feit dat jullie zo dichtbij zitten is al top, maar ook de service die jullie bieden. Jullie staan altijd voor ons klaar en bij jullie ben ik niet zomaar een nummertje, maar nummer 1. Om deze reden wil ik in de toekomst graag bijdragen aan de groei van VTM. Dit zal ik doen door kritisch te kijken naar jullie processen en mee te denken in het optimaliseren hiervan.  


Nol Schrijvers – Beekenkamp

In de schijnwerpers: Beekenkamp

Beekenkamp is een Westlands familiebedrijf en producent van stek- en zaadproducten op de wereldwijde markt. Met het motto: ‘’Samen voor het beste resultaat’’ zorgen ze voor kwaliteit en vertrouwen voor hun klanten en partners.

De samenwerking tussen VTM en Beekenkamp bestaat inmiddels meerdere jaren en is meer dan alleen een standaard klant-leverancier relatie.

Bezoek de website van Beekenkamp. 

Nieuwbouw Gravenzande2

Hoe kunnen wij jou helpen?

Wil je meer weten over wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Vul dan het formulier hieronder in en wij nemen vrijblijvend contact op.

* verplichte velden