Ahoy Rotterdam over VTM

Dingen over onszelf roepen zit niet in echt ons DNA. Wel zijn we enorm trots op de klanten waar we voor mogen werken. We delen daarom graag de verhalen van klanten waar we met veel plezier voor werken. Dit keer spraken we de ICT manager van Ahoy, Remco Mouthaan.    

“Het servicelevel bij VTM is hoog. Daar ben je geen nummer”

Ahoy Rotterdam over VTM

Dingen over onszelf roepen zit niet in echt ons DNA. Wel zijn we enorm trots op de klanten waar we voor mogen werken. We delen daarom graag de verhalen van klanten waar we met veel plezier voor werken.

Dit keer spraken we de ICT manager van Ahoy Rotterdam, Remco Mouthaan. Hij neemt je mee in zijn ervaring met onze persoonlijke (klant)benadering en onze dienstverlening.

Ook hebben wij een klantcase video opgenomen bij Ahoy op locatie! Bekijk de video.

VTM is voor ons een one-stop-shop

"Binnen de evenementen branche is IT cruciaal. Niks voor niks hebben wij 130 laptops, 75 pc's en 25 servers draaien. Het prettige aan VTM in dit verhaal is dat zij dienen als een one-stop-shop. Van ons werkplek- en serverbeheer tot aan het leveren van hardware, VTM ontzorgt ons. Wat VTM in ons opzicht onderscheidt is de klantbeleving die zij ons bieden. Zelfs wanneer alle systemen operationeel zijn en alle lichten op groen staan, streeft VTM ernaar dat wij tevreden zijn over de communicatie, de geboden oplossingen en hun rol als partner in het algemeen".

"Ik heb deelgenomen aan diverse kennissessies over IoT en AI. Het bijwonen van dergelijke sessies geeft me het vertrouwen dat ik een stap voor ben op anderen en dat we de juiste partner hebben gekozen".

"Of wij van plan zijn verder te gaan met VTM? Zeker! We zijn zelfs aan het kijken hoe we IoT in kunnen zetten binnen Ahoy. Laten we het erop houden dat wij nog wel even doorgaan met elkaar 😉". 

prichter en directeur van Avant sanare Domien Theuvenet

In de schijnwerpers: Ahoy Rotterdam

Ahoy is een event professional met een missie: bouwen aan de omstandigheden en de services die jouw ervaring & beleving naar het hoogste niveau tillen. Met hun vaste event experts en flexibele medewerkers ontvangen zij elk jaar 2.300.000 bezoekers.  

Als je aan Ahoy zou vragen hoe zij zichzelf beschouwen, dan komt daar het volgende uit: Wij beschouwen Rotterdam Ahoy als hét podium voor positieve ervaringen waar plezier, creativiteit, ontwikkeling en succes centraal staan.

Bezoek de website van Ahoy.

nacht van oranje 1920x1080

Hoe kunnen wij jou helpen?

Wil je meer weten over wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Vul dan het formulier hieronder in en wij nemen vrijblijvend contact op.

* verplichte velden