Kennissessie vervolg Microsoft Power Apps 30 augustus 2023

Schrijf je in voor vervolg van de kennissessie: Microsoft Power Apps (inclusief ontbijt).

Wat gaan we doen?

Door zelf aan de slag te gaan in het Microsoft Platform maak je kennis met de mogelijkheden van het platform en de mogelijkheden die het creëert. Onze Business Optimalisatie specialisten, Laurens de Jong en Emiel van Oosten, zullen jou stap voor stap begeleiden in het creëren van een app. Hierdoor krijg je een duidelijk inzicht van de mogelijkheden van Microsoft Power Apps. 

Kenmerken van de sessie

De kennissessie wordt bij ons op locatie gegeven en wij zullen zorgen voor een lekker ontbijt. Je zult zelf aan de slag gaan met het creëren van werkende oplossing met Power Apps, maar onze specialisten zullen je stap voor stap begeleiden in dit proces.

Locatie: Kantoor: Honderdland 190, Maasdijk
Datum: Woensdag 30 augustus 2023
Tijd: (Inloop 7:45) 8:00 tot 9:30 uur voor ontbijt wordt gezorgd.

benodigde voorkennis:  Geen, basis digitale vaardigheden zijn wel fijn 
benodigdheden:  Laptop

Wat is Microsoft Power Apps?

Met Microsoft Power Apps geef je iedereen binnen jouw organisatie, elk team, elke medewerker, de tools om geweldige apps te bouwen. Daarmee bied je de mogelijkheid om oplossingen te creëren door bedrijfsprocessen te optimaliseren en automatiseren. 

Inschrijven

Je kunt inschrijven via onderstaand formulier of via jouw contactpersoon binnen VTM.

Voor optimale interactie organiseren wij deze sessie in een kleine setting. Het aantal plekken is daarom beperkt. Deelname is gratis.

Deel dit artikel via:
* verplichte velden