Kennissessie Bellen met Microsoft Teams

Microsoft Teams is dé online samenwerkingstool van Microsoft. Ook is het mogelijk om een koppeling te maken met jouw telefooncentrale en te bellen en gebeld te worden in Teams. Zowel naar vast als mobiel, op elk gewenst device. Meer hierover in onze kennissessie: Bellen met Microsoft Teams; vrijdag 11 maart 2022.

Microsoft Teams

Microsoft Teams biedt bedrijven een complete hub voor teamwork. Dankzij de integratie met Office 365 en andere apps heb je alles op 1 plek, om prettig (samen) te werken.

Bovendien biedt het uitgebreide functionaliteit voor chat, vergaderen en telefoongesprekken. De enige vereiste is een goede (mobiele) internetverbinding. Op deze manier kun je bellen en gebeld worden in Teams, zowel naar vast als mobiel en op elk gewenst device, inclusief doorverbinden, ruggespraak, belbundels en belgroepen.

Sprekers

Bas Peperkoorn, Lead Engineer bij VTM, en Randolph de Bruijn, Manager Customer Operations Networking, laten zien wat de mogelijkheden zijn van Bellen met Microsoft Teams. Ook nemen Bas en Randolph jou mee in hoe Microsoft teams je huidige telefonieomgeving vervangt. Gedurende de kennissessie is er de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen aan Bas en Randolph. 


Praktische Informatie

Locatie:  Kantoor: Honderdland 190, Maasdijk
Datum:  Vrijdag 11 maart 2022
Tijd:  (Inloop 7:45) 8:00 tot 9:30 uur

Inschrijven

Inschrijven kan via jouw VTM accountmanager of via onderstaand formulier.

Voor optimale interactie organiseren wij dergelijke sessies in een kleine setting.
Het aantal plekken is daarom beperkt. Deelname is gratis.

MicrosoftTeams image 1

Deel dit artikel via:
* verplichte velden

VTM - professionals in ICT, Telecom, Cybersecurity, Internet of Things en ERP