Kennissessie Microsoft Power Apps 16 juni 2023

Altijd al benieuwd geweest naar de mogelijkheden van Business Optimalisatie met het Power Platform van Microsoft? En wil je zelf eens een keer Power Apps in de praktijk proberen door een eigen app te bouwen? Schrijf je dan nu in voor onze gratis Hands-on kennissessie op 16 juni: Microsoft Power Apps.

Wat is Microsoft Power Apps?

Met Microsoft Power Apps geef je iedereen binnen jouw organisatie, elk team, elke medewerker, de tools om geweldige apps te bouwen. Daarmee bied je de mogelijkheid om oplossingen te creëren door bedrijfsprocessen te optimaliseren en automatiseren. 

Met Microsoft Power Apps kunnen processen eenvoudiger en efficiënter worden ingericht. Koppel jouw bedrijfsapplicaties aan honderden gegevensbronnen, om gegevens samen te brengen. Daarmee stimuleer je zakelijke, digitale transformatie binnen jouw bedrijf en het verhoogt de algemene efficiëntie en productiviteit.

Wat gaan we doen?

Door zelf aan de slag te gaan in het Microsoft Platform maak je kennis met de mogelijkheden van het platform en de mogelijkheden die het creëert voor jouw organisatie en uitdagingen. Onze Business Optimalisatie specialisten, Laurens de Jong en Emiel van Oosten, zullen jou stap voor stap begeleiden in het creëren van een app die gericht is op de actualiteit of mogelijke behoefte binnen jouw bedrijf. Hierdoor krijg je een duidelijk inzicht van de mogelijkheden van Microsoft Power Apps. Aan het einde van de sessie ga je met een werkende oplossing naar huis.

Kenmerken van de sessie

De kennissessie wordt bij ons op locatie gegeven en wij zullen zorgen voor een lekker ontbijt. Je zult zelf aan de slag gaan met het creëren van werkende oplossing met Power Apps, maar onze specialisten zullen je stap voor stap begeleiden in dit proces.

Locatie:  Kantoor: Honderdland 190, Maasdijk
Datum:  Vrijdag 16 juni 2023
Tijd:  (Inloop 7:45) 8:00 tot 9:30 uur

benodigde voorkennis:  Geen, basis digitale vaardigheden zijn wel fijn 
benodigdheden:  Laptop

Inschrijven

Je kunt inschrijven via onderstaand formulier of via jouw contactpersoon binnen VTM.

Voor optimale interactie organiseren wij deze sessie in een kleine setting. Het aantal plekken is daarom beperkt. Deelname is gratis.

Deel dit artikel via:
* verplichte velden