Cybersecurity Xperience event.
Samen Cybercrime aanpakken

Ben jij klaar om je kennis over cybersecurity te vergroten? Dan is de Cybersecurity Xperience op woensdag 6 december iets voor jou!

Schrijf je nu in


Als een hert dat in de koplampen van een auto kijkt. Ok, een tikkeltje overdreven wellicht. Maar er komt wel degelijk veel op je af als IT-verantwoordelijke anno 2023. Alsof de technologische ontwikkelingen niet al hard genoeg gaan, heb je ook de serieuze zorgen van cybercrime. Het zou fijn zijn als je die uitdagingen eens kan delen met vakgenoten. Want tja, aan de keukentafel kunnen ze er geen chocola van maken. Wij hebben de oplossing: ons Cybersecurity Xperience event.

Pak Cybercrime samen aan!

Stel je eens voor. Een middag samen met andere bedrijven waarin je inspiratie opdoet, maar vooral ook met elkaar aan de slag gaat in een workshop om de uitdagingen van vandaag de dag handen en voeten te geven. 

Inspiratie: Know your enemy 

Jij denkt bij een hacker wellicht nog aan zolderkamer praktijken. Vergeet het maar! Rutger van Haastert (Security Expert KPN) geeft je een kijkje in hoe de duistere wereld van georganiseerde cybercrime is georganiseerd en waarom jou eerdergenoemde zorgen gegrond zijn. Een must see! 

De workshop. Wat gaan we doen?

  • We zoomen in op elkaars IT-omgeving en de uitdagingen op het gebied van cybercrime.
  • We bekijken die uitdagingen op basis van het NIST Framework.
  • Per categorie bekijken we hoe dit beter zou kunnen en werken naar concrete handvatten.

Wie geven de workshops?

Onze security experts Arnaud, Joeri, Erwin en Rugter begeleiden deze workshop. Zo combineren we de kennis van VTM en KPN. Samen met de input van de groep kan het niet anders dan dat je die dag wegloopt met learnings die je gelijk in de praktijk wilt brengen.

Praktische Informatie

Locatie: KPN Digital Xperience - Röntgenlaan 75, 2719 DX Zoetermeer
Datum: Woensdag 6 december 2023
Tijd en lunch: 12:30 tot 15:30 uur. Wij verzorgen de lunch. 

website artikel 450x300 1

Inschrijven

De Cybersecurity Xperience vindt plaats in de KPN Digital Xperience in Zoetermeer. De inschrijving is gratis en open voor iedereen.

Je kunt je inschrijven via jouw VTM accountmanager of via onderstaand formulier.

* verplichte velden