Systeemeisen Moderne werkplek

De Moderne Werkplek van VTM is gebaseerd op het Microsoft 365 Business Premium abonnement aangevuld met VTM Grip.

Om een goede ervaring te kunnen garanderen hanteren wij de volgende minimale specificaties:

1. Microsoft Windows 10 Pro / Microsoft Windows 11 Pro.
  2. Intel i5 8ste generatie of hoger/ AMD Ryzen 3 4000 serie of hoger*.
  3. 16GB werkgeheugen.
  4. 256GB SSD harddisk.
  5. Monitor/scherm met een minimale resolutie van 1280x720 pixels (720p).
  6. Vaste netwerkaansluiting / Wifi 5 (802.11ac) ondersteuning.

Voor zware gebruikers of grafische werkzaamheden op de laptop/desktop gelden er aanvullende eisen.

Neem hiervoor contact met ons op om een zo’n passend mogelijke oplossing te vinden.

*Zowel Intel als AMD hanteren dat het eerste cijfer na het type (i3,i5,i7 of Ryzen 3,5,7) de generatie/serie is. Voorbeeld: Intel i5 8100 -> i5 8ste generatie | Ryzen 3 Pro 4350GE -> 4000 serie

Terug naar overzicht

systeemeisen 450x300

Deel dit artikel via:

VTM Grip
Proactief beheer van uw IT

Documentatie