Online Werkplek - Transformeer iedere locatie tot werkplek

De manier waarop we werken verandert sneller dan ooit. We willen altijd en overal ons werk kunnen doen en stellen hoge eisen aan de beschikbare middelen. Steeds meer organisaties verruilen de traditionele werkplekken voor een toekomstvaste digitale werkomgeving. In deze digitale werkomgeving komt alles samen: van data en applicaties tot slim samenwerken met collega's en klanten.

Werken waar en wanneer je wilt

Je kunt werkplekken zo inrichten zodat je op elke locatie met een internetverbinding kunt werken. Via elk gewenst device. Afhankelijk van de grootte van jouw organisatie en specifieke werkplekwensen zijn er meerdere oplossingen mogelijk.

VTM biedt deze oplossingen, in samenwerking met gerenommeerde partners. Een veilige en betrouwbare werkomgeving waarin medewerkers optimaal kunnen (samen)werken, altijd en overal toegang hebben tot e-mail en bestanden en automatisch beschikken over de nieuwste applicaties.

Online Werkplek Werken waar en wanneer je wilt


Voordelen van werkplekbeheer in de Cloud:

  • Altijd en vanaf elke locatie inloggen met elk apparaat
  • Altijd en overal toegang tot uw eigen data en uw gewenste software applicaties
  • Uw bedrijfsdata altijd op een veilige plek
  • Geen hoge investeringskosten meer
  • Geen lange levertijden bij het aanvragen van een cloud-dienst
  • Uw servers zijn altijd up-to-date
  • Nieuwe functionaliteiten worden automatisch geïnstalleerd
  • Vast bedrag per maand per gebruiker

Cloud service 2

Moderne Werkplek - drie devicesMicrosoft 365

De perfecte mix van tools en devices

De Modern Workplace gebaseerd op Microsoft 365 is de meest geavanceerde werkplekoplossing die momenteel voor handen is. De Modern Workplace biedt de juiste tools om beter samen te werken, waar en wanneer je wilt.

Meer informatie

KPN EEN MKB WerkplekKPN Werkplek

Altijd en overal slimmer samenwerken

KPN Werkplek is een digitale werkomgeving die altijd up-to-date is. Het geeft u en uw medewerkers de vrijheid om te werken waar en wanneer zij dat willen. Via elk device hebben ze toegang tot applicaties, bestanden en bedrijfsdata.

Meer informatie


Werkplekbeheer in de CloudWerkplekbeheer in de Cloud

Op kantoor, onderweg, thuis of bij de klant, de ‘werkplek’ is op steeds meer locaties beschikbaar. Met werkplekbeheer in de Cloud is de vertrouwde werkomgeving altijd en overal beschikbaar. Medewerkers werken optimaal samen, hebben altijd en overal toegang tot e-mail en bestanden en beschikken automatisch over de nieuwste applicaties.

Tegelijk geldt, hoe mobieler jouw medewerkers, hoe hoger de eisen aan de ICT-omgeving. Werkplekbeheer vanuit de Cloud geeft beheerders via een centrale interface de controle over de verschillende werkplekken. De ICT-omgeving wordt continu geüpdatet met de nieuwste functionaliteiten en beveiligingssoftware.

Meer weten over de Online Werkplek van VTM?

Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen u graag!

Vul hiernaast het formulier in of neem contact op met onze Business Servicedesk;  0174 52 73 20  of  info@vtmgroep.nl

* verplichte velden