“Met een deelscootmobiel vrijheid en mobiliteit creëren

50,4% van de Nederlandse oudere ervaart mobiliteitsproblemen. Nu we met ze alle ouder en ouder worden is het belangrijk om onze vrijheid en zelfstandigheid te waarborgen. Daarom hebben wij de deelscootmobiel ontwikkelt! 

Lees hieronder wat Tom Ernst, Projectleider mobiliteit & WMO consultant, vertelt over het concept en onze samenwerking. Mevrouw Martijnse vertelt je hoe zelfstandig ze is geworden door de deelscootmobiel. 

"In één lancering hebben we een wachtrij van 2 jaar opgelost." - Tom Ernst

"Dankzij dit initiatief kunnen mensen nu mobiliteit ervaren zonder afhankelijk te zijn. Met één reservering krijgen ze toegang tot hoogwaardige scootmobielen via het gebruiksvriendelijke platform."

"De samenwerking met VTM was heel erg goed! Het was een hele prettige partner om mee samen te werken. Ik ben heel trots op het eindresultaat.”

Ik wil de deelscootmobiel inzetten!

prichter en directeur van Avant sanare Domien Theuvenet 6

"Ik ben niet meer afhankelijk van een ander" - mevrouw Martijnse

"Omdat ik niet mobiel was, kon ik nergens naartoe en was ik afhankelijk van de rollator. Dit was niet ideaal, omdat ik om de paar minuten moest zitten om bij te komen."

"Sinds het reserveringsmodel van de deelscootmobiel is geïntroduceerd, kan ik weer naar de stad, boodschappen doen en naar vriendinnen. Ik ben niet meer afhankelijk en ik ervaar een gevoel van vrijheid."

Ik wil senioren zelfstandig maken!

prichter en directeur van Avant sanare Domien Theuvenet 3

Wil jij meer weten over dit concept en hier vrijblijvend over sparren?

Vul onderstaande formulier in en onze specialist neemt contact met je op.

* verplichte velden

Wil je de uitlegvideo nog een keer bekijken?

Dat is geen probleem. Hier is de volledige video te zien!