Cloud speelt grote rol in ICT en Telecom

Cloud computing wordt steeds volwassener, naarmate meer en meer bedrijven de technologie omarmen voor het inrichten van hun ICT en telefonie. Dankzij de Cloud diensten van VTM werkt u optimaal samen met uw collega's en kunt u altijd en overal zaken doen. Veilig, zonder grote investeringen én eenvoudig te combineren met uw bestaande software of telefooncentrale.

De Cloud is volwassen

De afgelopen jaren is de Cloud uitgegroeid tot een volwassen technologie in de zakelijke markt. Ook binnen het MKB segment hebben Cloud diensten een enorme groei ingezet. Steeds meer MKB bedrijven omarmen de Cloud technologie voor het inrichten van hun ICT en telefonie. Logisch, want het is betrouwbaar, veilig en in veel gevallen goedkoper dan bestaande oplossingen.

Onze oplossingen

    »  Werkplek online

    »  Bellen in de Cloud

    »  Office 365

    »  Cloud Contact Center

    »  Back-up en opslag

    »  Datacenterdiensten


Telefooncentrale in de Cloud

Ook uw telefooncentrale kan in de Cloud. De telefooncentrale is toegankelijk via het internet en voor beheer en onderhoud hoeft niemand meer langs te komen. U beheert alles vanuit een eigen online portal, flexibel en schaalbaar, omdat u zelf het aantal gebruikers kunt verhogen of verlagen.

De aanschaf van een dure telefooncentrale op locatie is overbodig, een Cloudcentrale biedt meer functionaliteiten en u betaalt alleen nog een vast bedrag per gebruiker per maand.

Met de huidige VoIP techniek belt u zoals u gewend bent. Voor optimale werking van VoIP telefonie is wel een goede internet verbinding nodig. Samen met u stellen wij een belplan op, afgestemd op uw locatie, inclusief geschikte internet verbinding. Met onze bandbreedte calculator kunt u ook zelf controleren wat u nodig heeft om vervolgens in onze gratis postcode check te zien wat er op uw adres beschikbaar is.

 


Wilt u meer weten over de Cloud diensten van VTM?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen graag contact met u op.

 

© copyright 1988-2018 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Info
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg