Bellen via teams


Is bellen via Teams mogelijk?

Microsoft Teams is de Office applicatie van Microsoft, waarmee mensen online met elkaar verbonden kunnen blijven. Met Teams zijn verschillende mogelijkheden tot communiceren mogelijk. De bekendste toepassing met Teams is de online vergaderfunctie. Deze functie wordt veelal gebruikt voor mensen die thuis of op locatie elders werken en toch met elkaar willen overleggen of vergaderen. Maar de mogelijkheden van Microsoft Teams zijn veel groter. Je kunt namelijk ook bellen via teams. Als je de beltoepassingen van Teams optimaal doorvoert en gebruikt in je organisatie, dan resulteert dit in een efficiëntere manier van werken. Efficiënter werken leidt weer tot tijdwinst en kostenbesparing, dus maak optimaal gebruik van Microsoft Teams.

VTM Modern Workplace Microsoft 365Hoe ver kun je bellen met Microsoft Teams in de organisatie doorvoeren?

Je medewerkers kunnen individueel bellen met Microsoft Teams, door hun telefoonnummer aan Teams te koppelen. Ieder apparaat dat met het telefoonnummer is verbonden, kan gebruikt worden om te bellen of voor een andere manier van communicatie, zoals de smartphone, tablet, pc of laptop. Maar bellen met Microsoft Teams kun je veel verder in de organisatie doorvoeren. Sluit bijvoorbeeld de telefooncentrale aan op Teams. Hiermee integreer je je telefooncentrale in het Officesysteem. Ook dit is weer efficiënter en veel gemakkelijk om mee te werken. Alle mogelijkheden van de telefooncentrale kan door Teams overgenomen worden, zoals het doorschakelen, parkeren van gesprekken en het gebruiken van een keuzemenu.

VTM maakt met Microsoft Teams bellen mogelijk

Ken jij niet alle mogelijkheden van bellen met Microsoft Teams? Als je hier optimaal gebruik van wilt maken, dan zorgt VTM hiervoor. Wij kunnen jouw systemen volledig instellen en verbinden met Microsoft Teams. Niet alleen je medewerkers bellen individueel met elkaar of extern met Teams, ook je organisatie kan dan met Microsoft Teams bellen. De mogelijkheden zijn onbeperkt, doordat er een betere integratie is tussen de telefooncentrale en de gebuikte Officepakketten. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden van bellen met Microsoft Teams.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook:

 

Whitepaper Modern Workplace

De Modern Workplace gebaseerd op Microsoft 365 is de meest geavanceerde werkplekoplossing die momenteel voor handen is. Medewerkers hebben de vrijheid om te werken hoe en waar ze dat willen.

Bekijk whitepaper Modern Workplace

VTM, professionals in

icon ICT

IT

Moderne IT oplossingen waarmee uw organisatie klaar is voor de toekomst.

icon Telecom

TELECOM

First class telefonie, internet en ip-vpn oplossingen.

icon IoT

IoT

Ultra moderne, betrouwbare én veilige Internet of Things oplossingen.

icon Cybersecurity

CYBERSECURITY

24/7 Security operations, security platform en multi-layer defense.

Icon ERP 1

ERP

Automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen.

0+

Geweldige klanten

0

NPS klanttevredenheid

0

Dedicated professionals

8.7

Onze 1100+ klanten
waarderen ons met
gemiddeld een:

Lees alle reviews


VTM - professionals in ICT, Telecom, Cybersecurity en Internet of Things