Totaalcommunicatie

Als ondernemer wilt u bereikbaar zijn. En flexibel. Nu en in de toekomst. De VTM Groep is toonaangevend leverancier van totaaloplossingen in Telecommunicatie en ICT. Neem vandaag nog contact met ons op of bekijk hieronder de mogelijkheden voor een flexibele, betrouwbare en toekomstvaste oplossing voor uw telefonie omgeving.


KPN ÉÉN - totaalcommunicatie MKBKPN ÉÉN - dé totaaloplossing voor uw bedrijfscommunicatie

Met KPN ÉÉN zijn uw vaste en mobiele telefonie, internet en online software geïntegreerd in één flexibele en schaalbare oplossing. Combineer de telecom en ICT diensten die uw bedrijf nodig heeft en profiteer van één contract, één factuur en één aanspreekpunt, voor 1 vast bedrag per maand.

Ontdek de mogelijkheden en voordelen van KPN ÉÉN


Telfort Zakelijk; complete oplossingen voor het MKBTelfort Hosted Telefonie

Telfort Hosted telefonie is een flexibele telefooncentrale in de cloud. Een flexibele telefonie-oplossing, waarbij u alleen betaalt voor wat u nodig hebt. Met Telfort Hosted bent u optimaal bereikbaar. De complete oplossing voor het MKB.

Ontdek de mogelijkheden en voordelen van VastMobiel in 1


VastMobiel in 1VastMobiel - dé oplossing wanneer u zoekt naar eenvoud

Uw bedrijf verandert. Medewerkers kunnen steeds vaker kiezen waar en wanneer zij werken met de middelen die daarbij nodig zijn. Met VastMobiel in 1 maakt u vandaag de communicatie in uw bedrijf eenvoudig en slaat u meteen de brug naar communicatie in de toekomst.

Ontdek de mogelijkheden en voordelen van VastMobiel in 1Wilt u weten wat het beste past bij uw organisatie? Wij vertellen u er graag meer over.

Neem contact op via uw accountmanager, of stuur een mail, of vul onderstaand formulier in.

Neem contact met mij op

© copyright 1988-2018 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Info
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg