Bandbreedtecalculator

Bereken uw optimale bandbreedte

Met de bandbreedtecalculator kunt u (indicatief) berekenen welke bandbreedte optimaal is voor uw bedrijfsvoering. Uw bandbreedte is bepalend voor hoeveel data er per seconde door een verbinding verstuurd kan worden.

Bereken uw optimale bandbreedte

 


Speedtest

Controleer uw internetsnelheid

Hoge bandbreedte is tegenwoordig een vereiste om goed uw werk te kunnen doen. Met de speedtest kunt u uw totale internetsnelheid berekenen en komt u er gemakkelijk achter wat uw internetsnelheid is op locatie.

Controleer uw internetsnelheid

 


Postcodecheck

Vind de juiste verbinding voor uw bedrijf

Grote bandbreedte en hoge snelheden van internet en communicatie voor uw bedrijf? Kies de verbinding die bij u past. Doe de online postcodecheck en u ziet direct de mogelijkheden voor uw bedrijf en de beschikbaarheid van verbindingen op uw locatie.

Doe de postcodecheck

 


Hulp op afstand

Real-time ondersteuning

Met hulp op afstand kijken wij op afstand mee op uw systeem en ondersteunen wij bij problemen en service verzoeken.

Ga naar Hulp op Afstand

 


AVG QuickScan

Bent u al AVG compliant?

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) voorziet in een reeks verplichtingen om verantwoord om te gaan met data. De AVG quickscan maakt in één oogopslag duidelijk wat van u verwacht wordt en op welke punten u mogelijk actie moet ondernemen.

Doe de AVG QuickScan

 


AVG leer-app

Uniek opleidingstraject AVG-compliancy

VTM heeft een uniek opleidingstraject ontwikkelt voor organisaties, ter bevordering van AVG bewustwording. Uw medewerkers ontwikkelen zichzelf op een leuke, uitdagende manier. Tegelijkertijd leert uw organisatie bewust om te gaan met privacy gevoelige informatie.

AVG leer-app

 


ICT QuickScan

Hoe veilig is uw ICT-omgeving?

Onze ICT-quickscan is een scan van uw netwerk of server. Bij de scan zijn er een aantal standaard punten die wij doorlichten en beoordelen, zoals uw back-up, virusscanner, e-mail, printers en noodstroomvoorziening.

Meer informatie over de ICT-quickscan