Zorg Messenger voor zorgprofessionals

Snel en gemakkelijk communiceren is een absolute must in de gezondheidszorg. Zorg Messenger van KPN is een totaaloplossing voor veilige digitale communicatie, speciaal afgestemd op de zorgsector.

Zorg Messenger maakt veilig chatten mogelijk zodat zorgverleners efficiënt kunnen samenwerken en bestanden uit kunnen wisselen met collega’s, externe contacten en patiënten en/of cliënten. Privacygevoelige informatie wordt volledig veilig verzonden dankzij de Triple Safe Technology.

Zorg Messenger 2

Door inzet van videobellen kunnen zorgverleners, volgens het vier-ogen-principe, op afstand met elkaar ‘meekijken’, bijvoorbeeld bij het toedienen van medicatie of het beoordelen van een plekje op de huid. Zorg Messenger is makkelijk te integreren met zorginformatiesystemen, zoals Elektronische Patiënten Dossiers.

Voordelen Zorg Messenger

  • Volledig beveiligd en betrouwbaar 1-op-1 conversaties, groepschats, bestanden delen en videobellen.
  • Beschikbaar voor desktops, tablets, smartphones en wearables. Op elk moment en elke plaats.
  • Uitgebreide integratiemogelijkheden met zorg specifieke applicaties zoals Huisarts Informatiesystemen, Elektronische Patiënten Dossiers en FACT-borden.
  • Gesprekken, chats en bestanden kunnen direct in externe systemen gearchiveerd worden.
Zorg Messenger 3

 


Makkelijk, snel en veilig communiceren

Digitale oplossingen gaan een prominente rol spelen in het kwalitatief hoogwaardig, betaalbaar en toegankelijk houden van de zorg. Zorg Messenger is in nauwe samenspraak met zorginstellingen ontwikkeld en biedt de technologie om makkelijk, snel en veilig te communiceren.


Bekijk Zorg Messenger in 1 minuut

 


KPN en VTM helpen ouderen in contact te blijven met hun dierbaren

In verband met het coronavirus is afgelopen week besloten om bezoek aan verzorgingstehuizen en kleinere wooninstellingen te verbieden. 120.000 ouderen kunnen en mogen hierdoor geen bezoek meer ontvangen. Dat maakt het contact met familie momenteel extra moeilijk.

VTM stelt kosteloos mobiele communicatie units beschikbaar

Samen met KPN stelt VTM kosteloos mobiele communicatie units beschikbaar. Een groot verrijdbaar beeldscherm, waarmee ouderen via KPN Zorg Messenger kunnen videobellen met het thuisfront en zo toch in contact kunnen blijven met hun dierbaren.

De units worden compleet met techniek en verbinding geleverd. Wij hebben er momenteel een aantal beschikbaar voor zorginstellingen in de regio Westland. Wil je hier als zorginstelling gebruik van maken, neem dan contact op met VTM, 0174 527 320.

Neem contact met ons op

Meer weten over Zorg Messenger?

Wij helpen graag!

Neem contact met ons op door het formulier hiernaast in te vullen, of met onze Business Servicedesk;  0174 52 73 20  of  info@vtmgroep.nl

* verplichte velden