Telfort

Telfort is er voor de voordeeldenker; kwaliteit voor een lage prijs. Telfort levert telecom- en internetdiensten, betaalbaar, betrouwbaar en eenvoudig.

Telfort maakt telecom begrijpelijk en eenvoudig. Elke dag streeft Telfort hun waarden voordeel, eenvoud en vertrouwd na. Telfort motto; Doe er je voordeel mee.

Voor slimme ondernemers

Telfort is een allround telecomaanbieder voor telefonie, internet en televisie. Telfort staat voor goede kwaliteit, supervoordelig, voor de value for money-zoekers. Een doelgroep die economisch, functioneel en traditioneel is ingesteld, en kiest voor zekerheid en voordeel.

Telfort levert basisdiensten met opties om deze naar eigen wens tegen betaling eventueel verder uit te breiden. Met slimme oplossingen en een duidelijk toon. Bekijk hier meer over Telfort Hosted, telefonie, internet en aanvullende modules volledig geïntegreerd.

Meer dan 20 jaar Telfort

Telfort heeft sinds de oprichting in 1996 vele ontwikkelingen doorgemaakt. In 2005 werd Telfort als merk overgenomen door KPN en bleef onder de vlag van KPN en over het KPN netwerk bestaan als eigen merk. Voor zowel consumenten en zakelijke gebruikers.

Begin 2019 heeft KPN bekend gemaakt dat verschillende KPN merken, waaronder Telfort, ophouden te bestaan en definitief ondergebracht worden onder het KPN-merk.

Zie ook: Telfort Zakelijk wordt KPN


Kijk voor meer informatie over Telfort op telfort.nl


Of kijk op:
  >>  VTM wint De Blauwe Veer 2017

 

Telfort Zakelijk; complete oplossingen voor het MKBVTM Groep is Toppartner Telfort Zakelijk

Telfort Zakelijk biedt veel voordelen voor u als ondernemer. Stap eenvoudig over naar een toekomstvaste oplossing voor uw telefonie. VTM Groep helpt u graag verder.


Meer informatie over Telfort Zakelijk

 

Terug naar overzicht

Telfort Zakelijk partnerpagina

Deel via:


Telfort Hosted

Lees meer over
Telfort Hosted Telefonie