Word jij onze nieuwe ICT Trainee?


Studeren en jezelf verder ontwikkelen óf werken? Bij VTM kan het allebei!
Heb jij interesse in ICT en alles wat daarbij komt kijken? Neem dan zeker contact met ons op.


Uniek leerwerktraject

VTM biedt een uniek leerwerktraject op het gebied van ICT. Kom bij ons studeren, jezelf verder ontwikkelen en breng jouw kennis direct in de praktijk. Binnen ons ICT traineeship krijg je vakgerichte trainingen en leer je van ervaren collega's. Kennis en ervaring welke je vervolgens direct in de praktijk brengt. En dat ook nog eens bij het leukste ICT bedrijf van het Westland!

Ons traineeship is een gestructureerd werk- en opleidingsprogramma van 12 maanden, waar leren en werken elkaar afwisselen. Bij het succesvol afronden van dit traject volgt een vaste aanstelling bij VTM.


Opleidingsniveau

Je bent bijna afgestudeerd, of niet langer dan 3 jaar geleden afgestudeerd, als hbo’er of wo’er. Bij voorkeur in een ICT-opleiding, of je hebt aantoonbare affiniteit met ICT.


Reageren

Ruimte om jezelf te ontwikkelen, trainingen om jezelf elke dag te verbeteren en werken in een snelgroeiend, ambitieus bedrijf. Dát kenmerkt een traineeship bij de VTM Groep. Een jaar geleden begon Pepijn de Koning met een intensief traineeship voor junior accountmanager. Inmiddels staat hij continue in contact met potentiële klanten en beheert hij dagelijks zijn eigen opgebouwde klantenset.

Over VTM

VTM is een naam die ergens voor staat. Wij zijn toonaangevend leverancier van ICT en Telecom oplossingen in Nederland. Met onze hoogwaardige, kwalitatieve oplossingen stellen wij onze klanten in staat het meeste uit de techniek van vandaag te halen.

De dynamiek van de markt dwingt ons iedere dag beter te worden. Dat geldt ook voor jou. Met altijd de klant als centraal uitgangspunt! Daarvoor hebben we mensen nodig die dat gewoon doen: hun vakkennis vertalen naar concrete oplossingen waar de klant blij mee is.

De eerste werkdagen hier vergeet je niet snel. Al is het alleen maar om de betrokkenheid die je ervaart en de enorme expertise binnen en tussen de verschillende disciplines.

Bekijk in 2 minuten wat werken bij VTM inhoudt


Reageren

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat dit jou aanspreekt. Stuur ons daarom snel jouw sollicitatie en CV.
Zodra we dat hebben ontvangen, sturen we jou meer informatie over de verdere sollicitatieprocedure.

Joeri Schnetz  -  0174 52 73 20  -  recruitment@vtmgroep.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande vacature wordt niet op prijs gesteld.