VoIP Engineer  (ON HOLD)

VTM is toonaangevend leverancier van ICT- en Telecom oplossingen. Wij leveren hoogwaardige, kwalitatieve communicatieoplossingen voor inmiddels meer dan 1200 klanten in Nederland. 

Door verdere groei van onze organisatie zijn wij momenteel op zoek naar een

VoIP Engineer


Wat ga je doen?

Klanten gelukkig maken! Als VoIP (telefonie) Engineer help je klanten naar een toekomstvaste VoIP-omgeving. Hierbij werk je voornamelijk zelfstandig op locatie bij onze klanten.

Je implementeert en beheert telefooncentrales. Kerntaken zijn het ontwerpen, installeren, programmeren en configureren van VoIP-omgevingen en waar nodig het verhelpen van incidenten. Je zorgt voor migratietrajecten en biedt support op het gebied van applicaties. Naast de VoIP-omgeving pak je ook netwerk-gerelateerde werkzaamheden op.


Wat heb je in huis?

 • Je hebt affiniteit met VoIP, Routing & Switching;
 • Werk en denkniveau op minimaal MBO 4 niveau;
 • Je bent in staat zelfstandig te werken en initiatief te tonen als dat nodig is;
 • Je bent een professional en in staat als adviseur de wensen en behoeften van de klant te vertalen naar oplossingen;
 • Je bent servicegericht en je hebt kwaliteit hoog in het vaandel;
 • Je bent in het bezit van Rijbewijs B;
 • Woonachtig binnen een straal van 25 KM van Maasdijk (2676LT).


ICT Operations

Je komt te werken in een team van 45 enthosuiaste professionals. Zelf ben je teamlid van ICT Operations en je werkt veel bij klanten op locatie, of direct vanuit ons state-of-the-art Network Operations Center (NOC) te Maasdijk.


Werken bij VTM

VTM is een naam die ergens voor staat! Met onze hoogwaardige, kwalitatieve communicatieoplossingen stellen wij al ruim 30 jaar onze klanten in staat het meeste uit de techniek van vandaag te halen.

Werken bij VTM levert jou meer op dan marktconforme primaire en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Werken bij VTM daagt jou elke dag uit om beter te worden. Beter in jouw werk en beter als persoon.

De dynamiek van de Telecom en ICT markt, dwingt ons om iedere dag beter te worden. Daar word je goed in gefaciliteerd. Door opleidingsmogelijkheden, een persoonlijk ontwikkelplan en een enorme dosis aan kennis, ervaring en expertise binnen de organisatie. Dat, in combinatie met een team van gedreven collega’s, maakt het elke dag leuk om bij VTM te werken.

Spreekt voorgaande jou aan? Dan is VTM dé werkgever voor jou!


Ons aanbod

 • Een uitdagende en afwisselende functie bij een professionele organisatie;
 • Een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
 • De mogelijkheid om jouzelf verder te ontwikkelen;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Reageren

Deze vacature staat momenteel 'on hold' binnen VTM. Wij gaan/zijn op korte termijn in gesprek met de eerste sollicitanten.