(Junior) VoIP Engineer 

Ben jij iemand die graag klanten helpt en wil jij een ware telefoonmagiër worden? Dan zou ik zeker verder lezen. Want dat is precies wat wij zoeken in een (Junior) VoIP engineer.

Solliciteer direct!

Hand in hand met de klant 

Bij VTM zijn we goed in slimme technologie. Maar jij maakt niet alleen het verschil met je vakkennis, maar vooral doordat je klant op één zet. Dit zit in je DNA. En wat betreft die vakkennis: maak je geen zorgen. Je gedreven collega’s nemen je stapsgewijs mee in de wereld van Telecom. Zo kan jij in no-time de klant verder brengen met slimme technologie.

publicatiedatum: 13-07-2023

Bekijk de dag van een (Junior) VOIP Engineer

Wat doe ik dan?

Als een ware toekomstige telefoonmagiër draag jij de verantwoordelijkheid voor het implementeren, beheren en voorbereiden van Telecom oplossingen.

Je bent een meester in het samenwerken met collega's en een perfectionist als het aankomt op het uitvoeren van wijzigingen. Bovendien speur je onvermoeibaar naar de nieuwste productinnovaties, terwijl je tegelijkertijd klaar staat om klanten te helpen bij hun problemen en de beste services te verlenen.

Het is natuurlijk fijn als jij een MBO 4 of HBO opleiding op het gebied van ICT hebt afgerond. Maar als je dit niet hebt, dan is dat geen reden om niet te solliciteren. De wil en interesse om het vak te leren is minstens zo belangrijk.  

DSC04363

Wat je meebrengt

 • Minimaal MBO 4 of HBO afgerond.
 • Je bent ambitieus, maar winnen doe jij samen.
 • Je maakt graag een klant blij en zet hiervoor dat stapje extra.
 • Je hebt je praatje bij je, maar denkt ook na over wat je zegt.
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar en bereid jezelf verder te ontwikkelen.

*Voor de vacature is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) nodig.

Wat bieden we

 • Een goed salaris met ruimte om te groeien. Bandbreedte tussen € 2.450 – € 2.750,- (afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring).
 • 8% vakantie geld naast je salaris.
 • Persoonlijk Keuze Budget (PKB) om je eigen secundaire arbeidsvoorwaarden vorm te geven.
 • Een informele sfeer, persoonlijkebenadering en ruimte voor ontwikkeling.
 • Een jonge, platte en gezonde organisatie.
 • Een modern kantoor in Maasdijk.

Sollicitatieprocedure

1
Je solliciteert
2
Het eerste contact
3
Het eerste gesprek
4
Het tweede gesprek
5
Arbeidsovereenkomst

Over ons

Bij ons stromen er bits en bytes door de aderen. Maar we worden pas echt enthousiast als we met slimme technologie organisaties kunnen helpen succesvol te zijn en te blijven. Dit doen we met 75 gedreven collega’s. In die wereld vol technologische mogelijkheden zijn wij de persoonlijke gids voor onze klanten. We maken deze ‘tour’ volledig op maat, zorgen dat het aan niets ontbreekt en brengen de techniek samen tot leven!  

Het zijn mooie woorden, maar we maken ze ook graag waar. En dat lukt vrij aardig. Dit laat niet alleen onze klantfeedback zien (NPS +42), maar vooral de 1300 klanten waar we al jarenlang voor aan de slag mogen. 

Meer over VTM

VTM - professionals in ICT, Telecom, Cybersecurity, Internet of Things (IoT) en ERP business optimalisatie

Reageren

Spreekt dit alles jou aan? En ben je enthousiast geworden van deze vacature? Stuur ons dan jouw sollicitatiebrief en CV.  Wanneer we jouw bericht goed hebben ontvangen, sturen we jou meer informatie over de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande vacature wordt niet op prijs gesteld. Voor deze vacature werven wij gelijktijdig in- en extern. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Houd er rekening mee dat de vacaturetekst na de sluitingsdatum nog enige tijd beschikbaar blijft op de website als naslagwerk voor sollicitanten.

* verplichte velden