VTM Business & IT programma

Het VTM Business & IT programma is het traineeship waarbij je wordt opgeleid om de behoeftes uit de business door te vertalen naar toepasbare IT-oplossingen. 

Door de digitalisering van businessactiviteiten vormt IT steeds meer het kloppende hart van een organisatie. Hier ga jij mee aan de slag gedurende dit éénjarig traineeship waarin je veel projectmatig zal gaan werken. Je leert complexe bedrijfsprocessen te analyseren en te optimaliseren door middel van toepasbare IT-oplossingen. 

Het doel? Na een jaar uitstromende als een doortastende Business Analist. Jij wordt degene die de bruggen slaat tussen business en IT en dat binnen één van de grootste Managed Service Providers (MSP) van Nederland. 

Uniek leerwerktraject

VTM biedt een uniek leerwerktraject op het gebied van Business & IT. Kom bij ons studeren, jezelf verder ontwikkelen en breng jouw kennis direct in de praktijk. Binnen ons Business & IT traineeship krijg je diverse trainingen, maar allemaal gericht op inhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Kennis en ervaring welke je vervolgens direct in de praktijk brengt.

Ons traineeship is een gestructureerd werk- en opleidingsprogramma van 12 maanden, waar leren en werken elkaar afwisselen. Bij het succesvol afronden van dit traject volgt een vaste aanstelling bij VTM.


Opleidingsniveau

Je bent bijna afgestudeerd, of niet langer dan 3 jaar geleden afgestudeerd, als hbo’er of wo’er. Bij voorkeur in Technische Bedrijfskunde, (Business) Information Management, Finance, Informatica, Wiskunde, Econometrie of vergelijkbare (bèta) richtingen. Studie in een andere richting, maar wel affiniteit met IT en de financiële sector? Neem gerust contact op om te zien of dit programma wat voor jou is.

Jij

Jij bent analytisch zeer vaardig en stort je graag op nieuwe informatie. Dit maak je je snel eigen, door jouw leergierige en nieuwsgierige aard. Daarnaast vind je persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk.

Verandering

Veel organisaties zitten midden in de digitale transformatie. Zo’n verandering gaat niet zonder slag of stoot. Je staat open voor nieuwe manieren om verandering van organisaties in te zetten (denk aan Agile, Scrum, etc.). Een idee hoe dit slim aan te pakken? Dan horen wij dat graag. Een verandering en nieuwe manieren vragen om doorzettingsvermogen, geduld en openheid. Je staat er niet alleen voor, want je werkt altijd in teamverband. En dan zijn goede social skills écht belangrijk als je het verschil wilt maken.

Talen

Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal zijn een must.

Toekomst

Je bent iemand die de inhoud induikt en processen analyseert, maar die ook wil bouwen. Soms betekent dat aanpassingen maken aan een heilig huisje. Voor jou geen probleem, want je begrijpt hoe IT en bedrijfsprocessen in elkaar grijpen en houdt zicht op het continu verbeteren hiervan. Verder ben je niet bang om af en toe te programmeren.

Maximaal 2 jaar werkervaring

Werkervaring ga je bij ons op doen en hoef je zeker nog niet te hebben.

I have what it takes!

Mooi. Maar VTM Business & IT trainee word je niet zomaar. Dit zijn de stappen die nog tussen jou en deze mooie baan in liggen.

1. Stuur jouw cv

Stuur je CV plus een brief met je verhaal en het balletje begint te rollen.

2. Eerste selectiegesprek

Eerste selectie gehaald? Mooi! Dan nodigen we je uit voor een eerste gesprek bij ons op kantoor.

3. Gesprek met MT

Als we een match zien tussen het het VTM Business & IT Programma en jou, dan gaan we op zoek naar een passende rol en een mooie uitdaging binnen VTM. Tijdens dit gesprek leren twee MT leden jou graag beter kennen en krijg jij alle ruimte om meer over de afdeling en rol te weten te komen.

4. Arbeidsvoorwaarden

Heb je alle stappen succesvol doorlopen? En zie jij het helemaal zitten? YES! Dan nodigen we je graag nogmaals uit op ons kantoor om alle arbeidsvoorwaarden samen door te nemen en bespreken we wanneer je kan gaan beginnen.


Reageren

Ruimte om jezelf te ontwikkelen, trainingen om jezelf elke dag te verbeteren en werken in een snelgroeiend, ambitieus bedrijf. Dát kenmerkt een traineeship bij de VTM Groep. Een jaar geleden begon Pepijn de Koning met een intensief traineeship voor junior accountmanager. Inmiddels staat hij continue in contact met potentiële klanten en beheert hij dagelijks zijn eigen opgebouwde klantenset.

Over VTM

VTM is een naam die ergens voor staat. Wij zijn toonaangevend leverancier van ICT en Telecom oplossingen in Nederland. Met onze hoogwaardige, kwalitatieve oplossingen stellen wij onze klanten in staat het meeste uit de techniek van vandaag te halen.

De dynamiek van de markt dwingt ons iedere dag beter te worden. Dat geldt ook voor jou. Met altijd de klant als centraal uitgangspunt! Daarvoor hebben we mensen nodig die dat gewoon doen: hun vakkennis vertalen naar concrete oplossingen waar de klant blij mee is.

De eerste werkdagen hier vergeet je niet snel. Al is het alleen maar om de betrokkenheid die je ervaart en de enorme expertise binnen en tussen de verschillende disciplines.

Bekijk in 2 minuten wat werken bij VTM inhoudt


Reageren

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat dit jou aanspreekt. Stuur ons daarom snel jouw sollicitatie en CV.
Zodra we dat hebben ontvangen, sturen we jou meer informatie over de verdere sollicitatieprocedure.

Joeri Schnetz  -  0174 52 73 20  -  recruitment@vtmgroep.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande vacature wordt niet op prijs gesteld.