Senior Systeembeheerder

Ben jij daadkrachtig, stressbestendig en resultaatgericht? En ben jij bekend in de dynamische wereld van ICT en Telecom? Dan ben jij de juiste kandidaat om ons team te versterken.

Door groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een

Senior Systeembeheerder


Wat ga je doen?

Als systeembeheerder bij VTM ga jij onze klanten en collega’s nog gelukkiger maken! Jij zorgt dat onze klanten hun werk elke dag optimaal kunnen uitvoeren. Dit doe je als onderdeel van een hecht team van professionals, waar klanttevredenheid en resultaatgerichtheid centraal staan, en waar altijd ruimte is voor eigen inbreng, nieuwe ideeën en humor.

Samen met jouw collega’s zet je de schouders eronder om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Je krijgt veel verantwoordelijkheden, waardoor je de mogelijkheid hebt om jouw eigen kwaliteiten nog verder door te ontwikkelen.

Je bent verantwoordelijk voor werkplekken en jij zorgt dat iedereen te allen tijde zijn of haar werk kan doen. Je helpt klanten naar een toekomstvaste ICT omgeving, je denkt pro-actief mee in oplossingen voor de klant en je zorgt dat problemen en incidenten die zich voordoen opgelost worden. Tegelijk schroom je niet om onder een bureau te kruipen om een switch of werkstation te vervangen en ben je constant bezig met verbeteringen om de efficiëntie van jouw collega’s, van ons eigen team, en van de systemen bij onze klanten te verbeteren en te verhogen.

Je bent teamlid van het team IT Operations en je neemt plaats in ons state-of-the-art Network Operations Center (NOC) in Maasdijk. Indien nodig werk je ook zelfstandig op locatie bij onze klant.


Wat heb je in huis?

 • Je hebt ervaring met de installatie en onderhoud van ICT omgevingen;
 • Je hebt kennis van server-, netwerk- en opslaginfrastructuur;
 • Je hebt werk en denkniveau op minimaal MBO 4 niveau;
 • Je bent in staat zelfstandig te werken en initiatief te tonen als dat nodig is;
 • Je bent een professional en in staat als adviseur de wensen en behoeften van de klant te vertalen naar oplossingen;
 • Je bent servicegericht en je hebt kwaliteit hoog in het vaandel;
 • Je hebt goede kennis van Microsoft systemen, Azure en de Office 365 suite;
 • Bij voorkeur Microsoft MCSA gecertificeerd en in het bezit van Rijbewijs B;
 • Minimaal vier jaar ervaring bij een ICT dienstverlener of Managed Service Provider (MSP);
 • Woonachtig binnen een straal van 20 KM van Maasdijk (2676LT).


VTM

VTM is een naam die ergens voor staat. Wij zijn toonaangevend leverancier van ICT en Telecom oplossingen in Nederland. Met onze hoogwaardige, kwalitatieve oplossingen stellen wij onze klanten in staat het meeste uit de techniek van vandaag te halen.

De dynamiek van de Telecom en ICT markt dwingt ons iedere dag beter te worden. Dat geldt ook voor jou. Met altijd de klant als centraal uitgangspunt! Daarvoor hebben we mensen nodig die dat gewoon doen: hun vakkennis vertalen naar concrete oplossingen, diensten en producten waar de klant blij mee is.

De eerste werkdagen hier vergeet je niet snel. Al is het alleen maar om de betrokkenheid die je ervaart en de enorme expertise binnen en tussen de verschillende disciplines.

Spreekt zo’n werkomgeving je aan? En werk jij graag resultaatgericht samen met een team van gedreven collega’s? Dan willen wij graag met jou kennismaken.


Ons aanbod

 • Een uitdagende en afwisselende functie bij een professionele organisatie;
 • Een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
 • De vrijheid om jouzelf verder te ontwikkelen;
 • Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Reageren

Spreekt het voorgaande jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Beschik je over de juiste instelling en hiervoor genoemde functie-eisen en competenties, reageer dan snel.

Heb je een vraag over deze vacature?
Joeri Schnetz  -  0174 52 73 20  -  recruitment@vtmgroep.nl

Wil je solliciteren? Stuur dan jouw CV en motivatie naar:
Joeri Schnetz  -  recruitment@vtmgroep.nl


Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande vacature wordt niet op prijs gesteld.