Sales Consultant Traineeship! (vacature gesloten)

Hét traineeship voor de commerciële Young Professional met een ijzersterk doorzettingsvermogen!

Ben jij een startend commercieel talent en wil jij het beste uit jezelf halen? Dan is dit je kans! Dit unieke werk- leertraject bestaat uit een fulltime baan als sales consultant + een tot in de puntjes verzorgd praktijkgericht traineeship van een half jaar om jou alle kneepjes van het Sales/Consultancy vak te leren!

VTM is een dynamische commercieel/technische organisatie en is een Telecom, ICT en Internet of Things expert. Met ruim 40 medewerkers levert VTM diensten en communicatie oplossingen voor het MKB+ en  groot zakelijke markt.


Functieomschrijving

Per 1 Juli 2018 starten we een nieuw Sales Consultant Traineeship! Hierbij starten twee commerciele starters in een functie waarbij je verantwoordelijk bent voor het behalen van omzetdoelstellingen bij met name nieuwe, maar later ook bestaande relaties. De klanten worden door jou pro-actief benaderd en voorzien van een goede begeleiding bij het inkooptraject, waarbij het geven van gedegen advies en een uitstekende service de belangrijkste succes pijlers zijn.

Het is een uitdagende en afwisselende functie die je zelfstandig uitvoert. Van het maken van de eerste afspraak tot en met het closen van de deal! Om jou als starter een kans te geven om je te ontwikkelen tot een succesvol sales consultant, krijg je tegelijkertijd een traineeship aangeboden, waarin alle aspecten van het vak aan bod komen! Dit doe je niet alleen, maar met je groep/collega opleidingsmaatjes.

Je volgt vele dagdelen klassikale training en coaching op de werkvloer van een ervaren extern gespecialiseerd bureau. Hiermee ontwikkel je de juiste vaardigheden en grondhouding die nodig zijn voor deze functie en leer je “on the job” meer over de verschillende technische producten en diensten.

Deze intensieve training omvat veel thuisstudie, want alleen door deze combinatie van leren en praktijk kun je de doelstellingen behalen. Zo ga jij jouw succes en verdiensten opbouwen en uitbouwen!


Gevraagd:

Wanneer jij flink in jezelf wilt investeren, dan zijn wij bereid ver te gaan. Want naast een uitdagende baan in een dynamische en prettige werkomgeving, bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden + een intensief traineeship, dus dé kans om jezelf te ontwikkelen tot een succesvolle sales consultant. Ben jij iemand die niet alleen een zakelijke, maar ook een persoonlijke groei wil doormaken…?

  -  HBO afgeronde opleiding en starter op de arbeidsmarkt (0-3 jr.);
  -  Commerciële drive en vaardigheden;
  -  Affiniteit met Telefonie, ICT en aanverwante trends is een sterke pre (geen eis, affiniteit kan je ook creëren);
  -  Per 1 juli 2018 fulltime beschikbaar;
  -  In bezit van rijbewijs B;
  -  Woonachtig in de regio van het Westland (driehoek tussen Rotterdam, Den Haag en Hoek van Holland)
  -  Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
  -  Leergierig, ambitieus, flexibel.


Reageren

Spreekt het voorgaande jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Beschik je over de juiste instelling en hiervoor genoemde functie-eisen en competenties, reageer dan snel.

Heb je een vraag over deze vacature?
Joeri Schnetz  -  0174 52 73 20  -  info@vtmgroep.nl  t.a.v Joeri Schnetz

Wil je solliciteren? Stuur dan uiterlijk 31 mei jouw CV en motivatie naar:
Joeri Schnetz  -  info@vtmgroep.nl  t.a.v Joeri Schnetz


Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande vacature wordt niet op prijs gesteld.