Junior Accountmanager

Tja, dan ben je klaar met je hbo-opleiding, maar wat ga je nu doen? Je ziet door de banen het bos niet meer. Gelukkig hebben wij misschien wel DE baan voor jou. Ben jij dat type dat altijd wil winnen, maar wel als team. En word je er blij van om andere mensen een glimlach op het gezicht te toveren. Dan zou ik zeker verder lezen. Want dat is precies wat wij zoeken in een Junior Accountmanager.

Solliciteer direct!

Hand in hand met de klant 

Bij VTM zijn we goed in slimme technologie. Maar jij maakt niet alleen het verschil met je vakkennis, maar vooral doordat je klant op één zet. Dit zit in je DNA. En wat betreft die vakkennis: maak je geen zorgen. Je gedreven collega’s nemen je stapsgewijs mee in de wereld van IT, telecom, security, business apps en IoT. Zo kan jij in no-time de klant verder brengen met slimme technologie.  

publicatiedatum: 10-07-2023

Wat doe ik dan?

Jij bent verantwoordelijk voor een groep klanten. Hier ben je kind aan huis en bouwt die relatie uit door te kijken hoe je de klant verder kan helpen met onze oplossingen. Jouw advies vertaal je vervolgens naar een offerte. Dit doe je niet alleen. Je vormt een tandem samen met jouw collega van de binnendienst. Qua kennis kan je een beroep de op consultants met ieder een eigen specialisme. Zo zorg je er samen voor dat deze oplossing ‘super dik’ is (op z’n Westlands). 

In dit alles is het natuurlijk fijn als je interesse hebt in techniek. En nee, dat betekent niet dat je vanaf kleins af aan al computers repareerde. Je vindt nieuwe technologie en gadgets gewoon interessant. Daarnaast vind je de dynamiek die hierbij komt kijken leuk. Wat vandaag nieuw is, is volgende week alweer oud 😊 

DSC04363

Over ons

Bij ons stromen er bits en bytes door de aderen. Maar we worden pas echt enthousiast als we met slimme technologie organisaties kunnen helpen succesvol te zijn en te blijven. Dit doen we met 75 gedreven collega’s. In die wereld vol technologische mogelijkheden zijn wij de persoonlijke gids voor onze klanten. We maken deze ‘tour’ volledig op maat, zorgen dat het aan niets ontbreekt en brengen de techniek samen tot leven!  

Het zijn mooie woorden, maar we maken ze ook graag waar. En dat lukt vrij aardig. Dit laat niet alleen onze klantfeedback zien (NPS +45), maar vooral de 1300 klanten waar we al jarenlang voor aan de slag mogen. 

Meer over VTM

 

Dag als Junior Accountmanager

Natuurlijk geeft deze vacature tekst al een goed beeld, maar met deze video geven we je graag een nog completer beeld door iemand aan het woord te laten die hetzelfde pad heeft belopen.

Wat je meebrengt

 • Minimaal MBO 4 of HBO afgerond.
 • Je bent ambitieus, maar winnen doe jij samen.
 • Je maakt graag een klant blij en zet hiervoor dat stapje extra.
 • Je hebt je praatje bij je, maar denkt ook na over wat je zegt.
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar en bereid jezelf verder te ontwikkelen.

Wat bieden we

 • Een goed salarismet ruimte om te groeien. Bandbreedte tussen € 2.450 – € 3050,- (afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring).
 • 8% vakantie geld naast je salaris.
 • Persoonlijk Keuze Budget (PKB) om je eigen secundaire arbeidsvoorwaarden vorm te geven.
 • Een informele sfeer, persoonlijkebenadering en ruimte voor ontwikkeling.
 • Een jonge, platte en gezonde organisatie.
 • Een modern kantoor in Maasdijk.

Sollicitatieprocedure

1
Je solliciteert
2
Het eerste contact
3
Het eerste gesprek
4
Het tweede gesprek
5
Arbeidsovereenkomst

VTM - professionals in ICT, Telecom, Cybersecurity, Internet of Things (IoT) en ERP business optimalisatie

Reageren

Spreekt dit alles jou aan? En ben je enthousiast geworden van deze vacature? Stuur ons dan jouw sollicitatiebrief en CV.  Wanneer we jouw bericht goed hebben ontvangen, sturen we jou meer informatie over de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande vacature wordt niet op prijs gesteld. Voor deze vacature werven wij gelijktijdig in- en extern. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Houd er rekening mee dat de vacaturetekst na de sluitingsdatum nog enige tijd beschikbaar blijft op de website als naslagwerk voor sollicitanten.

* verplichte velden