Cloud (Support) Engineer 

Als eerste lijn Cloud Support Engineer speel jij een essentiële rol in de organisatie doordat jij als tussenpersoon fungeert tussen de beheerders en de eindgebruikers. Jij bent verantwoordelijk voor het beheren en ondersteunen van de cloudinfrastructuur en -applicaties, waarbij je gebruikmaakt van Microsoft technologie. Het is jouw taak om problemen van gebruikers snel en efficiënt op te lossen, zodat zij weer verder kunnen werken zonder verstoringen.

Met jouw passie voor Microsoft technologie blijf je voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden op dit gebied. Hierdoor ben je in staat om oplossingen te vinden die aansluiten op de behoeften van de organisatie en haar gebruikers.

Je bent communicatief vaardig en weet op een heldere manier te communiceren met zowel technische als niet-technische gebruikers. Hierbij houd je altijd het doel voor ogen: het realiseren van maximale klanttevredenheid. Je bent geduldig, proactief en zorgt voor een goede afstemming tussen de verschillende partijen, zodat er snel en effectief oplossingen worden gevonden.

Wat kun je verwachten?

De dynamiek van de Telecom en IT markt dwingt ons iedere dag beter te worden. Te midden van al het geweld van nieuwe technologie wil de klant simpelweg gemak. Daarvoor hebben we mensen nodig die vakkennis weten te vertalen naar concrete oplossingen, diensten en producten waar de klant blij mee is.

Werken bij VTM levert jou veel op. Al is het alleen maar de betrokkenheid die je ervaart en de enorme expertise binnen de verschillende disciplines. Spreekt dit jou aan? En werk jij graag resultaatgericht samen met een team van gedreven collega’s? Neem dan zeker contact met ons op!

DSC04363

Wat zoeken we

 • Je beschikt over een afgeronde MBO niveau 4 ICT studie;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met (hybride) Cloud-omgeving
 • Je hebt kennis van Microsoft-technologie zoals Operating Systems, M365 en/of Azure;
 • Je bent leergierig en wil je technische kennis en knowhow blijven ontwikkelen waarbij je steeds complexere zaken leert oplossen; 
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Daarnaast is een mooie aanvulling:

 • Je bent in het bezit van Azure fundamentals (AZ-900)  en/of Microsoft 365 fundamentals (MS-900) of je wilt deze op korte termijn behalen;

*Voor de vacature is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) nodig.

Wat krijg je

 • Salaris­niveau: Schaal 5
 • Maandsalaris tussen € 2.134 - € 2.812
 • 8% vakantie geld naast je salaris.
 • Persoonlijk Keuze Budget (PKB) om je eigen secundaire arbeidsvoorwaarden vorm te geven.
 • Uren per week rooster tussen 32 tot 40 uur mogelijk
 • Geweldige collega's met een informele sfeer en persoonlijke benadering;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, het uitwerken van creatieve ideeën en het behalen van relevante certificeringen;
 • Goede arbeidsvoorwaarden;
 • Een jonge, platte en gezonde organisatie;
 • Een prachtig kantoor in Maasdijk.

Sollicitatieprocedure

1
Je solliciteert
2
Het eerste contact
3
Het eerste gesprek
4
Het tweede gesprek
5
Arbeidsovereenkomst

Over VTM

VTM is een naam die ergens voor staat. Wij zijn toonaangevend leverancier van ICT en Telecom oplossingen in Nederland. Met onze hoogwaardige, kwalitatieve oplossingen stellen wij onze klanten in staat het meeste uit de techniek van vandaag te halen.

De dynamiek van de markt dwingt ons iedere dag beter te worden. Dat geldt ook voor jou. Met altijd de klant als centraal uitgangspunt! Daarvoor hebben we mensen nodig die dat gewoon doen: hun vakkennis vertalen naar concrete oplossingen waar de klant blij mee is.

Meer over VTM

 

Werken bij VTM

De eerste werkdagen hier vergeet je niet snel. Al is het alleen maar om de betrokkenheid die je ervaart en de enorme expertise binnen en tussen de verschillende disciplines.

Bekijk hier in 2 minuten wat werken bij VTM inhoudt

Reageren

Spreekt dit alles jou aan? En ben je enthousiast geworden van deze vacature? Stuur ons dan jouw sollicitatiebrief en CV.  Wanneer we jouw bericht goed hebben ontvangen, sturen we jou meer informatie over de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande vacature wordt niet op prijs gesteld. Voor deze vacature werven wij gelijktijdig in- en extern. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Houd er rekening mee dat de vacaturetekst na de sluitingsdatum nog enige tijd beschikbaar blijft op de website als naslagwerk voor sollicitanten.

* verplichte velden