Application Developer

Houd jij er van het verschil te maken op de plek waar je zit? Adem je software en wil je alles net wat beter of sneller laten verlopen door jouw kennis en kunde daarvoor in te zetten? Maak dan van je hobby je beroep en wordt Application Developer binnen het DevOps team van VTM.

Door groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een

Application Developer


Wat ga je doen?

Als application developer bij VTM ben je mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van High Impact Business Applications voor intern gebruik bij VTM en onze klanten. Je werkt aan de backend van apps via het applicatieplatform Betty Blocks gecombineerd met eigen frameworks (bijv. .NET). Én je houdt je bezig met coderen van de frontend, met name via HTML, CSS, Javascript (jQuery).


Wij zoeken

Wij zijn op zoek naar iemand met HBO/WO werk en denkniveau, gevoel voor bedrijfsprocessen, enthousiast, super gemotiveerd en die met met minder dan het beste geen genoegen neemt.

De woorden betrokken en pro-actief zijn op jou van toepassing en jij ontwikkelt het liefste een volledige applicatie; vanaf het idee tot aan de puntjes op de i.

We zien graag iemand die communicatief vaardig is en zelfstandig te werk gaat. Je bent verantwoordelijk voor het in kaart brengen en het realiseren van uitdagende applicaties bij onze klanten.

Verder nog:

  • Je bent in het bezit van een afgeronde HBO/WO opleiding;
  • Kennis van het ontwerpen van datamodellen en moderne (web)interfaces;
  • Je hebt kennis van .Net, HTML, CSS, Javascript (jQuery);
  • Je hebt ervaring met webservices API integratie;
  • Je hebt een achtergrond in en passie voor programmeren en nieuwe technologie.


VTM - Team DevOps

VTM is een naam die ergens voor staat! Met onze hoogwaardige, kwalitatieve communicatieoplossingen stellen wij al ruim 30 jaar onze klanten in staat het meeste uit de techniek van vandaag te halen.

Als application developer maak je deel uit van een nieuw team binnen VTM dat wordt opgebouwd binnen de organisatie VTM. Je werkt samen met 50+ professionals binnen uiteenlopende disciplines (Telecom, ICT en het Internet of Things) en tevens met externe partners.

Werken bij VTM levert jou meer op dan marktconforme primaire en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Werken bij VTM daagt jou elke dag uit om beter te worden. Beter in jouw werk en beter als persoon.


Wij bieden

Als developer heb jij een belangrijke rol binnen de ontwikkeling van onze organisatie. We geven je ruimte en verantwoordelijkheid, zodat jij in jouw functie het beste tot je recht komt en jouw eigen ideeën en talenten kunt ontplooien.

Door de verscheidenheid in werk is aan afwisseling en uitdaging geen gebrek. We bieden je een baan voor 32 tot 40 uur in de week, met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris.

Over VTM

VTM is een naam die ergens voor staat. Wij zijn toonaangevend leverancier van ICT en Telecom oplossingen in Nederland. Met onze hoogwaardige, kwalitatieve oplossingen stellen wij onze klanten in staat het meeste uit de techniek van vandaag te halen.

De dynamiek van de markt dwingt ons iedere dag beter te worden. Dat geldt ook voor jou. Met altijd de klant als centraal uitgangspunt! Daarvoor hebben we mensen nodig die dat gewoon doen: hun vakkennis vertalen naar concrete oplossingen waar de klant blij mee is.

De eerste werkdagen hier vergeet je niet snel. Al is het alleen maar om de betrokkenheid die je ervaart en de enorme expertise binnen en tussen de verschillende disciplines.

Bekijk in 2 minuten wat werken bij VTM inhoudt


Reageren

Spreekt dit alles jou aan? En ben je enthousiast geworden van deze vacature? Stuur ons dan jouw sollicitatiebrief en CV. Wanneer we jouw bericht goed hebben ontvangen, sturen we jou meer informatie over de sollicitatieprocedure.

Joeri Schnetz  -  0174 527 320  -  recruitment@vtmgroep.nl

Wil je solliciteren? Stuur dan jouw CV en motivatie naar:
Joeri Schnetz  -  recruitment@vtmgroep.nl


Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande vacature wordt niet op prijs gesteld.