Afstudeerstage Marketing Communicatie (HBO)


Houd jij er van het verschil te maken op de plek waar je zit? Denk jij met ons mee hoe wij ons merk verder kunnen versterken? Volg je minimaal een HBO-studie in de richting van marketing communicatie én ben je resultaat- en vooral klantgericht? Grijp dan nu jouw kans!

Wij hebben binnen onze organisatie namelijk plek voor een

Afstudeerstage Marketing Communicatie (HBO)


De organisatie

VTM is leverancier van hoogwaardige ICT, Telecom, Cybersecurity en Internet of Things oplossingen voor de zakelijke markt. Wij faciliteren een grote en gevarieerde groep klanten op dit gebied. Met inmiddels ruim 30 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste Telecom en ICT specialisten in Nederland.


Wat ga je doen?

Je werkt mee op de afdeling marketing communicatie aan voorkomende werkzaamheden, zoals;

 • het maken en versturen van onze nieuwsbrief;
 • het maken van relevante content voor op de website en social media;
 • het optimaliseren van onze aanwezigheid op social media;
 • het ontwerpen en inrichten van de communicatiemix voor ons producten- en diensten portfolio.

Parallel aan deze werkzaamheden voer je marktonderzoek uit, gericht op hoe ons bestaande productportfolio is verdeeld over bestaande branches en waar in die branches kansen liggen. Plus mogelijke kansen op een voor ons nog niet benaderde markt. Tevens breng je onze gehele marketingmix in kaart en breng je advies uit naar aanleiding van jouw bevindingen. Samen met ons draag jij bij aan het succes van onze organisatie.


Jij bent:

 • leergierig;
 • pro actief;
 • enthousiast;
 • nauwkeurig;
 • communicatief vaardig, zowel verbaal als tekstueel;
 • klantgericht;
 • zelfstandig.


Ons aanbod

De branche
Je maakt kennis met alle facetten van de ICT, Telecom, Cybersecurity en IoT sector.

Leren in de praktijk
Wij bieden een leerzame periode binnen een dynamische en leuke organisatie, waarin jij jezelf verder kunt ontwikkelen in de praktijk.

Uitdaging
Werken bij VTM daagt jou uit om elke dag beter te worden. Beter in jouw werk en beter als persoon.

Vergoeding
Wij bieden een marktconforme, vaste stagevergoeding.

Begeleiding
Je wordt begeleidt door onze coördinator marketing communicatie Martin de Heer en onze opleidingscoördinator Rianne Jonker.

Over VTM

VTM is een naam die ergens voor staat. Wij zijn toonaangevend leverancier van ICT en Telecom oplossingen in Nederland. Met onze hoogwaardige, kwalitatieve oplossingen stellen wij onze klanten in staat het meeste uit de techniek van vandaag te halen.

De dynamiek van de markt dwingt ons iedere dag beter te worden. Dat geldt ook voor jou. Met altijd de klant als centraal uitgangspunt! Daarvoor hebben we mensen nodig die dat gewoon doen: hun vakkennis vertalen naar concrete oplossingen waar de klant blij mee is.

De eerste werkdagen hier vergeet je niet snel. Al is het alleen maar om de betrokkenheid die je ervaart en de enorme expertise binnen en tussen de verschillende disciplines.

Bekijk in 2 minuten wat werken bij VTM inhoudt


Interesse?

Spreekt dit alles jou aan? En bovenal, herken jij jezelf in het beschreven profiel? Stuur dan jouw CV en motivatie naar recruitment@vtmgroep.nl ter attentie van Martin de Heer.