VTM weer 2 toppers rijker

Met de aanstelling van Daan Poleij en Dax Verolme is de VTM Groep weer 2 toppers rijker. Hiermee is onze expertise en professionele ondersteuning op het gebied van ICT en Telecom wederom toegenomen. Dit past uitstekend bij de groei die de VTM Groep doormaakt.


Daan Poleij – Servicedesk Medewerker Unified Communications

Daan is sinds augustus werkzaam bij de VTM Groep op onze afdeling Servicedesk ICT als medewerker Unified Communications. Naast de werkzaamheden bij de VTM Groep volgt Daan 1 dag in de week de opleiding MBO 4 ICT-Beheerder.


Dax Verolme - Service Engineer

Dax is sinds augustus werkzaam bij de VTM Groep als Service Engineer. Na een uitgebreide carrière in de telecomsector, waarvan het grootste gedeelte bij KPN, is Dax neergestreken in het Network Operations Centre van de VTM Groep. Al is hij daar niet vaak, want Dax houdt zich hoofdzakelijk bezig met het installeren van ICT en Telecom infrastructuur bij onze klant.


Daan Poleij en Dax Verolme - VTM Groep

Links op de foto Daan Poleij, rechts Dax Verolme


Met de komst van Daan en Dax draait ons team op volle sterkte. Dat is hard nodig gezien de groei van de VTM Groep en de vele ontwikkelingen in de markt voor ICT en Telecom. Zowel Daan als Dax zijn dan ook welkome aanwinsten.


Bezoekers van deze pagina bekeken ook: