VTM opent zijn (nieuwe) deuren

De verbouwing is klaar! Hier en daar staat nog een onuitgepakte doos, ligt nog een monteur onder het bureau, of is de verf nog aan het drogen, maar een week eerder dan gepland opent VTM de deuren van het vernieuwde kantoor. U bent uiteraard van harte welkom!

Het lijkt al weer lang geleden, maar slechts 6 weken geleden hadden we nog een showroom in ons kantoor op het Honderdland in Maasdijk. Deze showroom is vervangen door een luxe ontvangstruimte, gecombineerd met de nodige werkplekken en vergaderruimtes. Plus een compleet vernieuwde keuken/kantine/verblijfsruimte voor ons personeel.

“We zijn zeer blij met het eindresultaat,” aldus een tevreden Hans Olsthoorn, directeur van VTM. “Zakelijke ontvangst is perfect gecombineerd met een open, informele sfeer, die we graag als organisatie uitstralen. Tijdens de verbouwing was het soms passen en meten, maar het resultaat mag er zijn!”


Ontvangstteam VTM

Zoals altijd bent u meer dan welkom op het Honderdland 190. Onze collega’s (v.l.n.r.) Frans, Jannie, Bianca, Petra, Kelly en John staan u graag te woord.

VTM ontvangstteam heet u van harte welkom


Opening voor eigen personeel

Vrijdag 9 november was de opening van het vernieuwde VTM voor eigen personeel. Als blijk van waardering werd op deze avond namens het personeel een mooi kado overhandigd aan de directie voor het nieuwe kantoor.

VTM ontvangstteam heet u van harte welkom


Partnerbijeenkomst VTM 2.0

Ook 2018 was wederom een jaar van groei en mooie resultaten. Dat doen wij niet alleen, dat realiseren wij samen met uitstekende partners. Partners die ons in staat stellen onze ambities waar te maken. Elk jaar organiseert VTM daarom een partnerbijeenkomst als waardering voor die samenwerking. En deze keer ging dat direct gepaard met de officiële opening van VTM 2.0.

VTM ontvangstteam heet u van harte welkom


Impressie

Hieronder een korte impressie van hoe het is geworden. Wij zijn erg blij met het eindresultaat. U bent van harte welkom om het eindresultaat zelf te komen ervaren. De koffie staat klaar!

Onderaan deze pagina vindt u ook nog enkele foto's van hoe het is geworden.


Nieuwe openingstijden VTM

Nieuwe openingstijden VTM

Let op, per 1 november 2018 gelden nieuwe openingstijden voor het kantoor van VTM;

  ->   Maandag tot en met donderdag van 8.00 uur tot 17.00 uur
  ->   Vrijdag van 8.00 uur tot 16.00 uur
  ->   Zaterdag en zondag gesloten


Impressie

Hieronder nog enkele foto's van hoe het is geworden.