VTM Groep verwelkomt IT Trainee Erdem Demirkaya

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we een nieuwe aanwinst hebben op onze IT afdeling. Erdem is aangenomen als IT Trainee zodat hij zijn vaardigheden verder kan ontwikkelen en bij kan dragen aan het succes van de VTM Groep. 

Uiteraard zijn wij zeer blij met de keuze van Erdem voor VTM, en we wensen hem veel succes. 

Ook hebben we hem een aantal vragen voorgelegd zodat wij wat beter kennis met hem kunnen maken. 

Kun je iets vertellen over jouw achtergrond en wat je naar jouw huidige functie bij VTM heeft geleid? 

Tijdens mijn studie informatica kwam ik erachter dat programmeren niet echt mijn “ding” was. Zelf heb ik altijd wel interesse gehad in computers en IT. Zoekend naar een leuke traineeship in de IT kwam ik terecht bij VTM groep.  

Wat is/ was je eerste indruk bij VTM? 

Mijn eerste indruk is zeer positief. Iedereen was vriendelijk. Tijdens mijn eerste gesprek werd er aandacht besteed aan wat ik zou willen bereiken, en hoe we dit samen in VTM groep kunnen bereiken. Dit is iets wat je niet altijd ziet bij andere werkgevers. 

Wat is jouw doel om bij te dragen bij VTM? 

Als trainee wil ik mezelf ontwikkelen en mij verder verdiepen in de IT wereld. Dankzij mijn programmeer kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn studie en stages denk ik dat ik een ander perspectief kan bieden aan VTM. 

Wat zijn jouw hobby's of interesses buiten het werk? 

Mijn hobby is om tijd door te brengen met vrienden en familie, bijvoorbeeld door uit te gaan. 

Hoe zie jij de markt voor IT, telecom en Cybersecurity? 

De IT wereld is alsmaar groeiende. Vandaag de dag kan je niet meer zonder een apparaat wat verbonden is met het internet. Daarnaast brengt deze groei in de IT wereld ook nieuwe problemen met zich mee met betrekking tot security. Ik denk dat security in de nabije toekomst een nog grotere rol gaat spelen in de IT wereld.  

Welkom bij VTM Groep, Erdem! Als IT Trainee ben je een waardevolle aanwinst voor ons team. Wij wensen je veel succes en groei bij deze nieuwe uitdaging en we zijn ervan overtuigd dat jij een waardevolle bijdrage zal leveren aan het IT team. 

Werken bij VTM 

Lijkt het je nou geweldig om je bij onze organisatie aan te sluiten? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om onze teams te versterken! Als jij op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, aarzel dan niet om eens te kijken tussen onze openstaande vacatures. En wie weet sta jij binnenkort ook op onze website en mag je werken bij de toonaangevende leverancier van Telecom, IT, en IoT oplossingen. 

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze maandelijkse business update.