VTM Groep versterkt marktpositie door overname klantportfolio VolkerWessels


VTM Groep kondigt vandaag de overname aan van de klanten van VolkerWessels Telecom die zakelijke diensten afnemen bij KPN. Deze overname zal per 1 januari 2016 voltooid zijn.

De overname is voor VTM een volgende stap in de uitvoering van haar strategie om de positie als leidende ICT & Telecomdienstverlener verder te verstevigen. Door de overname van het beheer van deze klantenset blijft de dienstverlening richting de betreffende bedrijven gewaarborgd.

Hans Olsthoorn, algemeen directeur VTM Groep: “Met de overname van de klanten van VolkerWessels Telecom breiden we onze schaal en marktbereik verder uit en kunnen wij onze klanten nog beter helpen met het gebruik van innovatieve oplossingen. Dit is een belangrijk onderdeel van onze strategie om ons marktpositie verder uit te bouwen.”

Over VTM

Een communicatiespecialist met 25 jaar ervaring. Door het leveren van een communicatieoplossing die past als een maatpak stellen wij organisaties in staat efficiënter te gaan communiceren, gelukkigere medewerkers, en meer tevreden klanten te krijgen. Onze wil om hierin de beste te zijn, heeft ervoor gezorgd dat wij de titel Excellence Platina Business Partner van KPN en Top Partner bij Telfort Zakelijk hebben,  en zijn uitgegroeid tot één van de grootste telecom en IT specialisten in Nederland.

Financiële details betreffende deze overname worden niet bekend gemaakt.