VTM Groep bedankt partners en blikt vooruit op de toekomst

Donderdag 6 oktober hebben we tijdens een geslaagde bijeenkomst onze partners bedankt voor de samenwerking. Tevens hebben we samen met de partners vooruit gekeken naar de (nabije) toekomst. Want alleen ga je snel, maar samen kom je verder.

Ruim 30 gasten van verschillende partnerorganisaties waren deze middag/avond afgereisd naar Maasdijk, waar de showroom was omgetoverd tot een prima borrelruimte. Na ontvangst met een drankje werden de partners welkom geheten en bedankt door Hans Olsthoorn, directeur van VTM Groep en M2M Services.

VTM Groep bedankt partners en blikt vooruit op de toekomstVerbreding van portfolio

“Wij vinden het belangrijk om periodiek stil te staan bij de ontwikkelingen die wij als organisatie, gezamenlijk met jullie gemaakt hebben. Bij VTM hebben we de laatste jaren ingezet op verbreding van het portfolio op het gebied van Telecom en ICT diensten. Daarin hebben we inmiddels stappen gemaakt, en gaan we nog grote stappen maken. En dat kunnen we niet zonder onze partners,” aldus Hans Olsthoorn.

“We hebben de organisatie klaar om ons doel te kunnen verwezenlijken. Om echt de verbreding te zoeken en een totaal leverancier te zijn voor onze klant. Dit willen we graag met jullie doen.”

M2M Services

Ook werd stilgestaan bij de ontwikkeling van M2M Services, onderdeel van VTM Groep. M2M Services is specialist in connectiviteitsoplossingen op het gebied van M2M/IoT-toepassingen. Afgelopen zomer is door M2M Services succesvol het eigen LoRa-netwerk LoRa Westland gelanceerd. Ook daar zoeken we nadrukkelijk de samenwerking met partners.

“Wij verwachten dat de vraag naar M2M/IoT-toepassingen de komende jaren sterk zal toenemen. We zullen hier extra op inzetten om deze groei op te kunnen vangen. De lancering van een eigen netwerk is daar zo’n voorbeeld van. Samen met partners kijken we hoe we de bedrijfsvoering van onze klanten nog meer kunnen optimaliseren. De eerste pilots draaien inmiddels succesvol,” aldus Hans Olsthoorn.

Visie en strategieplan

VTM Groep en M2M Services hebben de visie en het strategieplan voor de komende jaren al klaar. De rol van partners is daarin belangrijk. Hans Olsthoorn sloot dan ook passend af: “Mede door jullie inzet en betrokkenheid, hebben we gezamenlijk al mooie successen behaald. Maar wij willen graag door en voor jullie als partners is daarin een belangrijke rol weggelegd. We willen de samenwerking naar een nog hoger niveau tillen, elkaar uitdagen, om de vooraf gestelde doelen te behalen. Alleen kunnen wij het niet en hebben jullie daarbij nodig.”

Verrassing

Na het bedankwoord van Hans aan de partners had het personeel van VTM Groep ook nog een verrassing voor Hans in petto. VTM Groep bestaat inmiddels 28 jaar. Afgelopen maand was het 10 jaar geleden dat Hans Olsthoorn de VTM Groep heeft overgenomen en is gestart in het huidige pand in Maasdijk. In die 10 jaar tijd is de organisatie gegroeid van 11 naar inmiddels 40 medewerkers en richten we ons op 3 belangrijke disciplines, Telecom, ICT en M2M/IoT.

Deze groei wilde het personeel niet ongemerkt voorbij laten gaan en als blijk van waardering werd aan Hans en zijn vrouw Coby daarvoor een cadeau overhandigd. Bestaande uit foto’s met vele herinneringen aan die afgelopen 10 jaar.

10 jaar VTM Groep

10 jaar VTM Groep

Enigszins overvallen door de verrassing wist Hans nog af te ronden met een bedankwoord voor zijn medewerkers, om vervolgens het buffet te openen.

Dank aan iedereen die er bij was.

Klik hier voor een beeldcompilatie van de bijeenkomst
Foto's: Peter Louwers Fotografie