VTM gaat verbouwen

Wellicht heeft u het al gehoord, gezien of gelezen, maar komende maand gaat VTM verbouwen. En hoe?! De groei van de organisatie van de afgelopen jaren dient nu ook in fysieke vorm gestalte te krijgen. Extra werkplekken zijn nodig en nieuwe voorzieningen in het pand, zoals een modern ingerichte kantine voor ons personeel, zijn inmiddels hard nodig.

De komende weken zal ons kantoorpand op Honderdland in Maasdijk een behoorlijke re-styling ondergaan. De showroom op Honderdland is al jaren lang een vertrouwde plek waar klanten met allerlei vragen terecht kunnen en geholpen worden. Maar de uitstraling van de showroom doet geen recht meer aan VTM als ICT-specialist, evenals dat onze kantoorruimte inmiddels niet meer aan onze eigen wensen voldoet. Tijd voor verbouwing!

Na de nodige (brainstorm)sessies en concepttekeningen, van aan elkaar geplakte post-it papiertjes tot complete powerpoints, zijn we uiteindelijk tot een plan gekomen waar we als organisatie volledig achter staan.

Network Operations Center

“Eigenlijk is begin 2017 al een belangrijke eerste stap gezet van onze verbouwing,” aldus Hans Olsthoorn. “Toen is ons eigen Network Operations Center geopend. Achter de schermen is ons NOC het kloppend hart van de organisatie, waar de beschikbaarheid en prestaties van datalijnen, servers, werkstations en netwerken van onze klanten gemonitord en bewaakt worden. En nu is de tijd rijp om ook de rest van het pand aan te pakken. Het nieuwe kantoor zal straks goed passen bij de toekomstvisie van onze organisatie. Met zijn allen kijken we enorm uit naar de vernieuwingen.”

Hieronder ziet u de tekening van hoe het gaat worden, plus een laatste korte impressie van hoe het was.


Verbouwing VTM - tekeningen UP projectinrichter


De verbouwing zal in verschillende fases worden uitgevoerd. Op die manier blijven we tijdens de verbouwing volledig operationeel en blijven klanten uiteraard dezelfde service en dienstverlening ontvangen als altijd.

Naar verwachting zal de verbouwing eind november klaar zijn.