VTM bedankt partners

Donderdag 9 november hebben we tijdens een geslaagde bijeenkomst onze partners bedankt voor de samenwerking met VTM Groep. Ruim 40 gasten van verschillende partnerorganisaties waren deze middag afgereisd naar onze showroom in Maasdijk.

Na ontvangst met een hapje en een drankje werden de partners welkom geheten door Joeri Schnetz, operationeel directeur van de VTM Groep. In vogelvlucht werd de groei van de VTM Groep van de afgelopen jaren aangehaald. Daarbij werden de partners nadrukkelijk bedankt, omdat de ontwikkeling die wij als organisatie hebben gemaakt mede te danken is aan onze partners.


Partnerbijeenkomst VTM Groep 2017


“Wij hebben gezamenlijk mooie stappen gemaakt, maar dit is pas het begin. Samen met jullie gaan we de komende jaren nog veel grote stappen maken,” aldus Joeri Schnetz.

Na de enthousiasmerende openingswoorden van Joeri Schnetz werden de gasten voorzien van een heerlijk ‘walking diner’ en werd onderling uitgebreid bijgepraat.

Tevreden kijken we terug op deze geslaagde bijeenkomst. “VTM groeit en is ambitieus. Dat kunnen wij niet alleen. Het is daarom mooi om tijdens zo’n gelegenheid partners te kunnen bedanken voor hun inzet en betrokkenheid,” aldus Hans Olsthoorn, directeur VTM Groep.