Vijftal nieuwe aanwinsten voor VTM

2021 is nog maar net van start, maar zeker goed begonnen voor VTM. Met maar liefst 5 nieuwe aanwinsten gaan we vol energie het nieuwe jaar in. Graag stellen we hieronder onze nieuwe collega’s kort voor. Gezien de vele ontwikkelingen die wij voorzien zijn alle 5 stuk voor stuk welkome versterkingen voor VTM.

Per 1 januari is het Marketing en Sales team versterkt met Wilco Balkenende als medewerker Marketing Communicatie en Ashwin van der Waal als Business Consultant IoT. Het Noc is op zijn beurt versterkt met Niels van Brakel (VoIP Engineer), Patrick Badon Ghijben (IT Engineer) en in december is Jeetan Paul gestart als IT stagiair.


Wilco Balkenende - Marketing Communicatie Wilco Balkenende – Medewerker Marketing Communicatie

Wilco was hiervoor werkzaam bij T-Mobile. Na het behalen van zijn diploma ‘Commerciële Economie’ zocht hij naar meer uitdaging en vond dit bij VTM. “Ik ben iemand die het leuk vindt om nieuwe dingen te leren. Daarnaast vind ik het leuk om marketingcampagnes te bedenken.”

Wat is/was je eerste indruk bij VTM?
“Ik vond dat ik gelijk een warm welkom heb gekregen. Het is allemaal heel persoonlijk, wat erg fijn is om nieuwe mensen te leren kennen. Daarnaast kan je altijd bij iemand terecht met vragen, wat fijn is als je nieuw bent en met vragen zit.”

Wat is jouw doel om bij te dragen bij VTM?
“Mijn doel is om veel te leren hier en leuke marketingcampagnes te draaien om zo ervoor te zorgen dat VTM nog meer en beter zichtbaar wordt.”

Hoe zie jij de markt voor IT, Telecom en ERP?
“Ik zie dit dat als een markt die constant in ontwikkeling is. Vooral in de afgelopen tijd door corona, zie je dat de markt zich heel snel ontwikkeld met al het thuiswerken. De ontwikkelingen volgen elkaar in een rap tempo op en het zal alleen nog maar sneller gaan.”

 

Ashwin van der Waal - IoT consultantAshwin van der Waal – Business Consultant

Ashwin heeft veel ervaring binnen de wereld van IoT. “Voor mijn avontuur bij VTM heb ik gewerkt bij MCS, waar ik in totaal iets meer dan 6 jaar aan ervaring heb opgebouwd. Deze 6 jaar ervaring vertaalt zich in het waarnemen van vraagstukken bij klanten en deze in te vullen met IoT oplossingen die uiteindelijk (bedrijfs)processen vereenvoudigen en automatiseren.”

Wat is jouw doel om bij te dragen bij VTM?
“Samen met andere collega’s gaan we een portfolio opbouwen om klanten en partners te voorzien van totaaloplossingen. Met mijn kennis en ervaring ga ik graag met bedrijven in gesprek om te bespreken wat hun behoeften zijn en hoe we die van A tot Z kunnen invullen.”

Hoe zie jij de markt voor IT, Telecom en ERP
“VTM is een totaal leverancier die sterk is op verschillende takken. De Telecom, IT en ERP business zal alleen maar verder groeien in deze moeilijke (digitale) periode, waar men moet kunnen rekenen op hun systemen. Daarbij gaan we IoT op de kaart zetten dit jaar om een sterk portfolio te creëren, zodat we veel klanten/partners kunnen helpen aan mooie oplossingen.”

 

Jeetan Paul - IT stagiairJeetan Paul - IT stagiair

Jeetan studeert momenteel ‘Expert IT Systems and Devices’ en wil graag doorstuderen op het vlak van Cybersecurity. “Ik vind IT erg interessant en ben nieuwsgierig naar hoe dingen werken. Ik vind research skills belangrijk binnen IT en dat is waar ik goed in ben”.

Wat is/was je eerste indruk bij VTM?
“Toen ik binnen kwam vond ik VTM direct een leuk bedrijf. Het gesprek met Joeri was niet te formeel en ik was heel snel van mijn zenuwen af. Iedereen wilde mij gelijk helpen en dat vind ik zelf erg belangrijk”.

Wat is jouw doel om bij te dragen bij VTM?
“Mijn doel is zoveel mogelijk te leren in mijn stageperiode, zodat ik mijn opleiding goed kan afmaken en kan doorstromen naar een Traineeship. Met mijn kennis wil ik graag VTM helpen met nieuwe oplossingen en kwaliteit en tevredenheid te leveren aan klanten”.

Hoe zie jij de markt voor IT, Telecom en ERP
“IT gaat zo snel vooruit dat bijna alles gedigitaliseerd wordt. Zo kunnen bedrijven slimmer en efficiënter werken. Kijk maar naar IoT. Slimme apparaten met elkaar verbinden, zodat het bedrijf geautomatiseerd kan worden. Ik vind dit allemaal mega interessant,” aldus Jeetan.

 

Niels van Brakel - VoIp EngineerNiels van Brakel – VoIP Engineer

Niels heeft na het behalen van zijn MBO 4 Applicatie/Media diploma 5 jaar gewerkt als Floormanager bij McDonalds, maar vond het tijd voor verandering. Daarvoor ziet Niels in VTM dé plek om zichzelf verder te ontwikkelen.

Wat is/was je eerste indruk bij VTM?
“De mensen hier zijn vriendelijk en ik ben de eerste week goed ontvangen. De organisatie is goed georganiseerd en iedereen wil je altijd helpen.”

Wat is jouw doel om bij te dragen bij VTM?
“Mijn doel is om uiteindelijk mijn steentje bij te dragen binnen het Telecom Team. Ik heb op dit moment nog geen ervaring, maar ik ben nieuwsgierig en wil er voor de volle 100% voor gaan, dus dat komt zeker allemaal goed.”

Hoe zie jij de markt voor IT, Telecom en ERP
“Een sector die nooit stilstaat. In elke organisatie worden deze onderwerpen steeds belangrijker. Het is een markt waarin veel geleerd kan worden en waarin je tegelijk nooit uitgeleerd bent.”

 

Patrick Badon Ghijben - IT engineerPatrick Badon Ghijben – IT Engineer

Patrick was hiervoor 2 jaar werkzaam bij datacenter ‘Worldstream’ in Naaldwijk, waar hij werkte op de support afdeling. “Ik wil graag problemen oplossen voor klanten wat de werkzaamheden aan klantzijde mogelijk hindert. Ik denk mee met de klant hoe zij het willen dat het zou moeten werken.”

“In de gekke tijden van Corona blijft het apart om te solliciteren. Echter was dat gevoel bij VTM totaal niet van toepassing. Ik werd direct met open armen ontvangen en de sfeer is erg goed binnen het bedrijf.”

Hoe zie jij de markt voor IT, Telecom en ERP
“De markt van IT blijft maar groeien en veranderen. Eenmaal werkzaam in deze sector, raak je nooit uitgekeken op de mogelijkheden. Mijn doel bij VTM is dan ook om met mijn enthousiasme over deze branche het team te versterken met de kennis die ik heb en de klanten optimale hulp aan te bieden.”

 

Bezoekers van deze pagina bekeken ook:

Volgende

VTM Professionals in ICT Telecom IoT en Cybersecurity 190
VTM bedrijfsfilm