Versterking VTM Network Operations Center

Sinds 1 april versterkt Rick Buitelaar het VTM Network Operation Center (NOC) als VoIP Engineer in opleiding. Per 1 mei is ook Michel van der Velden aan het NOC-team toegevoegd als VoIP Engineer. Michel heeft reeds meerdere jaren ervaring als VoIP engineer en kan (en zal) snel ingezet worden bij onze klanten.

Met de aanstelling van Rick en Michel is ons VoIP team op volle sterkte voor het overzetten van onze klanten van ISDN naar VoIP-trajecten. Het mag geen geheim meer zijn dat ISDN per september van dit jaar ophoudt te bestaan. Veel van onze klanten zijn al overgestapt op nieuwe toekomstvaste oplossingen, maar veel trajecten gaan komende periode plaatsvinden. Genoeg werk aan de winkel voor Rick en Michel.


Rick Buitelaar – VoIP Engineer traineeRick Buitelaar – VoIP Engineer trainee

Rick is inmiddels sinds 1 april volle bak in training bij VTM op het gebied van VoIP-technologie. Rick heeft geen ervaring op het gebied van telefonie, maar wel enorm veel ervaring in het omgaan met mensen en klanten. Na 9 jaar winkelervaring in een sportwinkel was het tijd voor een nieuwe stap.

“De stap naar ICT en Telefonie is volledig nieuw voor mij, maar de eerste weken zijn mij bijzonder goed bevallen. Een uitgekiend opleidingstraject, in combinatie met actief meekijken en meewerken met collega’s, maakt het goed mogelijk om de kennis snel eigen te maken.”

“Daar zit hem wat mij betreft ook de kracht van VTM. Een platte organisatie waar op een respectvolle en rustige manier gecommuniceerd wordt tussen collega’s. Iedereen staat open voor vragen en is bereid om te helpen, waardoor het makkelijk was om snel mijn plek te vinden.”

“Mijn doel binnen VTM is om mijn rugzak aan klantenervaring te combineren met de vakkennis van ICT en Telecom. Hiermee hoop ik een fijn aanspreekpunt te worden voor onze klanten.”


Jan van Wijk  – Senior Systeem beheerderMichel van der Velden – Service Engineer VoIP

Michel heeft ruim 20 jaar ervaring in telefonie. “In hart en nieren een echte “techneut”, met een passie voor alles met electro en electronica,” aldus Michel zelf.

In voorgaande functies heeft Michel gewerkt met uiteenlopende telefoonsystemen en randapparatuur van diverse merken. De laatste jaren heeft hij zich toegespitst op hosted telefonie en installatie en onderhoud van routers en netwerken, plus het oplossen van verstoringen en problemen in telecom en netwerk apparatuur/hardware.

“Mijn eerste indruk bij VTM is dat er een gemotiveerde teamspirit heerst, met veel lol en plezier. VTM heeft een mooi producten- en dienstenportfolio, bij een uitgebreide klantenbase, waarbij ik zeker van mening ben dat ik met mijn jarenlange vakkennis het VTM-team verder kan versterken. Klanten/bedrijven zijn steeds meer afhankelijk van ICT en telecom oplossingen en de integratie hiervan. Bij VTM zijn zij hiervoor zeker aan het goede adres!”


Onder één dak

Telecom en ICT groeien steeds meer naar elkaar toe. Dit biedt voor organisaties kansen om deze disciplines onder te brengen bij één leverancier. Zowel Rick als Michel zijn dan ook weer welkome aanwinsten voor VTM, zeker ook gezien de verdere ontwikkelingen op het gebied van ICT en Telecom.


Bekijk ook: