Tweetal nieuwe collega’s op de IT-afdeling

Door de groei van VTM mogen we deze maand 2 nieuwe collega’s voorstellen, of beter gezegd, ze stellen zichzelf voor. Kevin den Hartog zal binnen VTM de functie van Microsoft Junior Cloud Engineer bekleden. Pieter-Willem Roukens zal de functie van Microsoft Cloud Engineer bekleden.

Kevin den Hartog

Wat is/was je eerste indruk bij VTM?
“Mijn eerste indruk van VTM is positief. De collega’s waren vanaf het eerst moment erg vriendelijk en behulpzaam. Daarnaast ben ik er net enkele dagen, maar ik merk dat de service naar klanten erg professioneel is. Je ziet duidelijk dat de klant centraal staat”.

Wat is jouw doel om bij te dragen bij VTM?
“Ik hoop mijn steentje bij te kunnen dragen op het gebied van klanttevredenheid en servicekwaliteit. In eerste instantie is het belangrijk om deze kwaliteiten tegenover de klant te borgen, maar ik hoop waar mogelijk, zelfs de klanttevredenheid te vergroten met mijn collega’s. Op persoonlijk vlak hoop ik verder te kunnen ontwikkelen op het gebied van Cloud Engineering”.

Hoe zie jij de markt voor IT, telecom en Cybersecurity? 
“Het is een markt die continue in ontwikkeling is en steeds belangrijker wordt in het dagelijks (bedrijfs)leven. Denk hierbij aan het thuiswerken voor werknemers, maar ook de dreiging vanuit Rusland, op het gebied van Cybersecurity. Dit maakt de markt erg interessant, omdat je altijd op de hoogte moet blijven van de laatste ontwikkelingen”   

Pieter-Willem Roukens

Wat is/was je eerste indruk bij VTM?
“Mijn eerste indruk van VTM is: Een vriendelijke IT partij, waar klantgerichtheid en de medewerkers centraal staan. Verder voelt het meer als een familiebedrijf, waarbij de directeuren ook gezellig op de borrel komen en echt voor hun medewerkers klaarstaan”.

Wat is jouw doel om bij te dragen bij VTM?
“Met mijn technische achtergrond hoop ik een waardige aanvulling te zijn voor het IT-team. Hierbij is mijn persoonlijke doel, om altijd een zo’n goed mogelijke oplossing te bieden voor onze klanten en op die manier samen verder te groeien”.

Hoe zie jij de markt voor IT, telecom en Cybersecurity?
“De markt heeft in mijn ogen steeds meer behoefde aan een partij waar alles ondergebracht kan worden, zonder te veranderen in een nummertje. Ik zie VTM hier als een professionele partij, waarbij dit verankerd is in de bedrijfsvoering”.

Wij wensen alle nieuwe collega’s veel succes en plezier toe!

Werken bij VTM

Lijkt het jou ook geweldig om je bij ons team aan te sluiten? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken! Als jij op zoek bent naar een nieuwe uitdaging bij een betrokken organisatie, aarzel dan niet om eens te kijken bij onze openstaande vacatures. En wie weet sta jij binnenkort ook op onze website en mag je werken bij de toonaangevende leverancier van Telecom, IT, en IoT oplossingen.